Galaxy S8’e S9'un özellikleri geldi! - Haberler - indir.com

Galaxy S8’e S9'un özellikleri geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-18 10:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung Galaxy S8+ kullanıcılarına yeni bir müjdeli haberimiz var. Bugün yayınlanan bir güncelleme ile birlikte S8 cihazlara Galaxy S9 özellikleri geldi. Tahmin edebileceğiniz üzere OTA aracılığıyla dağıtılan güncelleme G950FXXU4XRI5 yazılım sürümü numarası ile birlikte geliyor. Bu güncelleme yaklaşık olarak 553 MB boyuta sahip. Şu anda yeni bir güncelleme ile Avrupa'daki Exynos modellerine bu ulaştığını belirtelim.

Samsung Galaxy S8'e S9'un özellikleri geldi!

Galaxy S8 yeni bir güvenlik güncellemesi ile birlikte önemli kamera özelliklerine kavuştu. Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri ile birlikte sunulan Super Slow Motion ve AR emojis özelliği artık Galaxy S8 ve S8 Plus modellerinde de kullanılabilecek. Yeni yayınlanan güncelleme ile birlikte Samsung'un bir önceki amiral gemisi telefonunun kamerasına iki önemli yeniliği getirdi. Bu güncellemede Super Ağır Çekim Video Kaydı özelliği Galaxy S8 kullanıcılarına sunuldu. Bildiğiniz üzere yeni modellerde ortaya çıkan bu kamera özellikleri telefona daha işlevsel yetenekler kazandırıyordu. Özellikle kamera konusunda hem yapay zeka hem de donanımsal güçlendirme yapan Samsung, son günlerde oldukça sık anılır duruma geldi. Bu güncelleme ile birlikte Galaxy S8 kullanıcıları hem Süper Ağır Çekim Video Kaydı ve AR Emoji'ye sahip oldu. Bu güncelleme 553 MB boyuta sahip. S8 kamerasını daha iddialı yapan güncelleme, ciddi performans iyileştirmeleri de barındırıyor. 

Yeni güncellemeyi yapmak isteyen kullanıcılar Ayarlar > Yazılım Güncelleme > Güncellemeli Manuel İndir aşamaları izleyerek indirebilirsiniz. Yeni sistem güncellemesini kademe kademe kullanıcılara sunulduğunu belirtelim. Ayrıca Galaxy S9 için önümüzdeki günlerde Android Pie güncellemesinin de yayınlanacağını hatırlatalım. Bu güncelleme ile S8 kullanıcılarına iyi haberler sunan Samsung, Galaxy S8 cihazına ciddi performans iyileştirmeleri geleceğini telefonun kamerasının daha işlevsel olacağını belirtti. Galaxy S8 kamerasının iki yeni moda kavuştuğunu ve daha iyi bir çekim deneyimi sunduğunu söylemekte fayda var. Bu güncellemeyi indiren kullanıcılar telefonlarında performans iyileştirmelerini görecek ve kameralarında Süper Ağır Çekim Video Kaydı ve AR Emoji özelliğini kullanabilecekler. Böylelikle Galaxy S9 modelinde bulunan bazı özellikler Galaxy S8 cihazına da getirilmiş durumda. 





PAYLAŞ