Galaxy S8 Serisi Daydream Desteğine Kavuşuyor - Haberler - indir.com

Galaxy S8 Serisi Daydream Desteğine Kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-18 12:27:50
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017 yılının tanıtılan en heyecan verici akıllı telefon modellerinden olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 ailesi sundukları teknik detaylar ile de piyasanın zirvesi konumunda diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan istatistikler ile Samsung'un henüz bir ay dolmadan 5 milyonu aşkın Galaxy S8 serisi satış yaptığını ve bu rakamlardan oldukça memnun olduğunu ifade edilmişti. Yeni gelen bilgilere göre ise Samsung'un bu yeni amiral gemisi serisi önümüzdeki zamanlardan itibaren Google'ın sanal gerçeklik platformu olan Daydream'e destek sağlayacak.

Geçtiğimiz yıl Google tarafından gerçekleştirilen I/O etkinliği kapsamında Google'ın Daydream VR playformunun duyurusu gerçekleştirilmişti. Duyuru ardından ise diğer markaların üst seviye akıllı telefon modellerinin Google'ın bu sanal gerçeklik platformu ile entegre bir şekilde çalışıp çalışmayacağı ise merakla bekleniyordu. Ancak yapılan açıklama ile beraber hem Galaxy S8 modelinin hemde Galaxy S8 Plus modelinin Daydream desteğine kavuşacağı ortaya çıktı.

Daydream desteğine sahip olacak olan tek seri Galaxy S8 serisi olmayacak. İfade edilene göre LG'nin yeni amiral gemisi modeli de Daydream'i destekleyecek. Ayrıca sonbahar döneminde çıkması beklenen yeni akıllı telefon modeli LG V30'unda bu sanal gerçeklik platformunu destekleyecek modeller arasında olacağı bekleniyor. Google tarafından belirtilene göre Galaxy S8 ve Galaxy S8+'a verilecek güncelleme ile cihazlar Daydream VR desteklerine kavuşacaklar. Şirket tarafından söylenene göre Daydream platformunun ilk 6 aylık performansından oldukça memnun olunduğu ifade edildi.

Samsung'un Gear VR'a sahip olmasına rağmen Daydream deslekmesinin oldukça güzel olduğuda ifade edilenler arasına eklendi.





PAYLAŞ