Galaxy S8 Oreo Beta 6 Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy S8 Oreo Beta 6 Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-12 18:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un piyasada bulunan en güçlü amiral gemisi cihazı için güncellemeler ve geliştirmeler devam ediyor. Bir süredir Android Oreo sürümü için Beta süreçte olan şirket, hazırlıklarına devam ediyor. Şimdi ise Android Oreo sürümü için Beta 6 güncellemesi yayınlandı. Galaxy S8 kullanıcılarının en iyi deneyimi yaşayabilmesi adına titizlikle çalışmalarını sürdüren Samsung, beta sürecinde kullanıcıların geri bildirimlerine özen gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Beta 5 sürümü sonrasında şimdi yayınlanan Galaxy S8 Oreo Beta 6 sürümü ile yeni özellikler ve geliştirmeler görüyoruz.

Galaxy S8 Oreo Beta 6 Güncellemesi

Daha öncesinde Oreo Beta 5 ile final dönemini başlatan şirketin final sürümünü ne zaman yayınlayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Oreo Beta 6 güncellemesi ile beraber Galaxy S8 serisine çokta büyük yeniliklerin gelmediğini söyleyebiliriz. İşletim sisteminin final sürümüne ön hazırlık detayları haricinde genel hata düzeltmeleri içeriyor. 600 MB büyüklüğe sahip bu güncellemenin birçok yazılımsal sorunu ortadan kaldırdığı gözüküyor.

Bu önemli sorunların iyileştirilmesi ile beraber final sürümünün Galaxy S8 serisi için yakın zamanda yayınlanacağını söyleyebiliriz. Henüz Galaxy S8 için Oreo güncellemesinin çıkış tarihi belli olmazken, yakın zamanda şirketin resmi bir açıklama ile tarihleri yayınlaması bekleniyor.





PAYLAŞ