Galaxy S8 Kırmızı Ekran Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy S8 Kırmızı Ekran Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-02 10:37:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un en yeni amiral gemisi modeli henüz geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştirmişti. Cihaz çerçevesiz devasa ekran yapısı ile dikkatleri çekmiş ve üst seviye performans sergiliyordu. Ancak kullanıcılardan çıkan geri bildirimlere göre ve bizimde haberini yaptığımız kırmızı ekran sorunu baş göstermişti. Samsung ise hemen devreye girerek bu sorunun yazılımsal olduğunu ve kısa süre içerisinde düzeltileceğini dile getirmişti. Nitekim öyle oldu ve Samsung, Kore sonrasında ülkemizde dahil bir çok Avrupa ülkesinde Galaxy S8 için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Resmi Galaxy S8 modellerinin satışa çıkmasından bir hafta sonra yeni bir yazılım güncellemesi de yayınlandı. Bu söz konusu güncelleme ile bazı kitle kullanıcılarda gözüken kırmızı ekran sorunu ortadan kaldırılıyor. Güncelleme ilk olarak Samsung'un ana vatanı Kore üzerinde yayınlanmış ve sonrasında ise ülkemiz için de yayınlandı. Özellikle Kore tarafından kullanıcıların belirttiklerine göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde kırmızı renk tonlarının ekranda hakim olduklarını belirten şikayetler almışlardı. Samsung ise araştırmalar sonucunda bu sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu belirtmiş ve bir güncelleme ile çözüleceğini ifade etmişti.

Bu yeni güncelleme Kore'de başladı ve sonrasında İngiltere, Almanya ve Türkiye üzerinde güncellemeler yayınlanmaya başladı. Güncelleme 426 MB boyuta sahip ve kullanıcıların renk dengesini ayarlayabilemeleri için uyarlanabilir ekran modu için birkaç yeni ayar özellikleri de geliyor. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus kullanıcıları güncellemeyi Ayarlar > Yazılım güncelleştirme bölümü üzerinden 'güncellemeyi manuel indir' şeklinde diyerek yükleyebilirler. Güncelleme için Wifi ortamı ve bataryanın dolu olduğu gerektiğini hatırlatalım.





PAYLAŞ