Galaxy S8 Active Modeli Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy S8 Active Modeli Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-23 10:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung her yıl Galaxy S serisi modelinden farklı olarak daha dayanıklı yapıya ve kasaya sahip olan Active versiyonlarını çıkartıyor. Hatırlarsak şirketin kısa süre önce Galaxy S8 serisi piyasaya sürülmüş ve kısa süre içerisinde milyonlara ulaşan satış rakamları ile iyi bir başarı ivmesi yakalamıştı. Şimdi ise her seride gerçekleşen Active modelinin Galaxy S8'de de göreceğiz. Şimdi ise henüz telefon resmiyet kazanmamış olan Galaxy S8 Active hakkında ilk sızıntılar gelmeye ve bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Samsung Galaxy S8 Active versiyonunu düşmeye ve darbelere dayanıklı olarak askeri seviyelerde üretecek.

Sahip olduğu IP68 sertifikası ile bu telefon 1.5 metre derinliğe kadar 30 dakika boyunca su altında dayanıklı bir şekilde çalışabilecek. Tüm bu ekstra askeri seviyelerdeki korumalar ile beraber cihazın donanımsal performansı yine normal Galaxy S8 ile aynı olacak. Şu anadek ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda bu model yine ABD üzerindeki operatör olan AT-T şirketi kapsamında satılacak. AT-T daha önceki Samsung Active serilerinin satışını da gerçekleştirmişti. Ortaya çıkan görselde ise Galaxy S8 Active modelinin genel tasarımı hakkında fikir sahibi edinebiliyoruz.

Cihazın ön yüzeyi hakkında bilgi sahibi olduğumuz modelde Qi kablosuz şarj teknolojisinin olacağı ve bu sızan görselin ise Wireless Power Consortium tarafından ortaya çıkartıldığı ifade ediliyor. Fotoğraftanda anlaşılacağı üzere cihazın daha dayanıklı olması adına normal Galaxy S8 çizgilerinden bazı değişikliklerin yapıldığı gözüküyor. Kavisli ekran yerine düz ekranın tecih edildiği ve sonsuz ekran bölümünde değişikliğe gidildiği gözüküyor. Ayrıca normal Galaxy S8 modeli ile Galaxy S8 Active arasında aynı özelliklerin olması ve bir farkın bulunmaması bekleniyor.





PAYLAŞ