Galaxy S7 ve S7 Edge'lere Güvenli Klasör Uygulaması Geldi - Haberler - indir.com

Galaxy S7 ve S7 Edge'lere Güvenli Klasör Uygulaması Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-08 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde bahsettiğimiz Samsung'un Galaxy S7 serilerine gelecek olan Güvenli Klasör isimli yeni uygulaması nihayet geldi. Samsung bu özellikli uygulamayı normal şartlarda Galaxy Note 7 cihazları için geliştirmiş ve o modeller ile beraber sunmuştu. Ancak hatırlarsak Güney Koreli firmanın çeşitli batarya patlama sorunlarından dolayı elinde patlayan Note 7 serisi modeller piyasadan çekilmiş ve satışı durdurulmuştu. Güvenli Klasör uygulamasını bizimde haberini yaptığımız Galaxy S8 sızıntısı ile beraber görmüştük.

Güvenli Klasör

Galaxy S7 ve S7 Edge cihazlarına gelen bu güvenli klasör olayından biraz bahsedersek, kullanıcıların telefonlarında tutmak zorunda oldukları gizli belgeler, özel kişisel bilgileri ve fotoğrafları bu uygulama sayesinde şifrelenmiş bir halde tutmak mümkün oluyor. Uygulama Samsung Knox ile beraber uygulama içerisindeki dosyaları kilitliyor. Bu Güvenli Klasör uygulamasının güvenlik şifreleme çeşitleri ise kullanıcılara parola yada biyometrik şifreleme yöntemleri sunabiliyor.

İlk önce Galaxy Note 7'lere çıkan Güvenli Klasör özelliği 2016 sonu 2017 başlarında yeni Galaxy A serisi cihazlara verilmiş ve son gelen güncellemeler ile beraber bu uygulamayı artık Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcıları da kullanabilecekler. Ancak bu uygulamadan yararlanmak isteyen Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcıları ilk öncelikle cihazlarını Android 7.0 Nougat işletim sistemine güncellemeleri gerekmektedir. Bu işlem için Ayarlar > Cihaz Hakkında > Sistem Güncellemeleri bölümüne girerek güncellemeyi yapabilirler.

Daha sonra ise uygulamayı Galaxy Apps mağazasına girerek oradan Güvenli Klasör şeklinde arama yaparlarsa uygulamayı rahat bir şekilde cihazlarına indirebilirler.





PAYLAŞ