Galaxy S7 Güvenli Klasör Nedir Nasıl Kullanılır - Haberler - indir.com

Galaxy S7 Güvenli Klasör Nedir Nasıl Kullanılır

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 20:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Samsung'un başarısızlıkla sonuçlanan Note 7 serisine özgü özellik olan Güvenli Klasör özelliğini Android Nougat'lı Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarınızda kullanabileceksiniz. Galaxy Note 7 bilindiği üzere ısınma sorunlarından dolayı piyasada patlamalara sebebiyet vermiş ve en hızlı bir şekilde Samsung tarafından satışı durdurulmuştu. Bu konu ile alakalı bizimde gün içinde haberini yaptığımız Note 7 yakın zamanda tekrardan yenilenerek satışa sunulacağıda söylentiler arasında bulunmakta. Bu içeriğimizde ise sizlere Note 7 cihazlarında bulunan Güvenli Klasör'ün ne işe yaradığını ve S7 cihazları ile bu uygulamayı nasıl kullanabileceğinize bakacağız.

Ülkemizde geçtiğimiz günlerde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları için Android Nougat 7.0 güncellemesi yayınlanmıştı. Henüz güncellemediyseniz Ayarlar > Cihaz hakkında > Sistem güncellemeleri bölümünden kontrol edebilirsiniz. Şimdi hem Galaxy S7 kullanıp hemde son güncellemeleri yaptıysanız, gerekli olan Güvenli Klasör uygulamasının APK dosyasını indirerek Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarınıza kurunuz.

Güvenli Klasör Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bir yazılım desteği olan Güvenli Klasör Note 7 cihazları ile beraber piyasaya sürülmüştü. Bu uygulama ile beraber Samsung Knox desteği ile beraber özel dosyalarınızı ve saklamak istediklerinizi güvenli bir kilit ile saklayabileceksiniz. Bu güvenli klasörün şifreleme metodunu pin, şifre, parmak izi tarayıcı, desen çizimi ve iris tarayıcı gibi çeşitli şifreleme yöntemlerinden birini seçebiliyorsunuz.

Bu şifreleme desteği ile beraber galeri, eposta, kişi listeniz yada takvim gibi içeriklerin hepsini şifreleyerek güven altına alabiliyorsunuz. Sakladığınız bu verilere kamera olarak uygulamalara sahip olacağınız için tüm dosyalara erişim sadece sizin yönetiminizde olacaktır. Bu sayede herhangi birinin telefonunuzda erişmesini istemediğiniz içerikleri bu klasör ile şifreleyebilir ve güven altına alabilirsiniz.

Güvenli Klasör Nasıl Yüklenir ?

Sizde Android 7.0 Nougat işletim sistemli Galaxy S7 cihazınıza Güvenli Klasör sistemini yüklemek istiyorsanız buraya tıklayarak gerekli olan APK dosyasınız indirebilir ve kurulum gerçekleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ