Galaxy S5 ve PayPal İşbirliğiyle Parmak İziyle Ödeme Devri Başladı - Haberler - indir.com

Galaxy S5 ve PayPal İşbirliğiyle Parmak İziyle Ödeme Devri Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'in satışa sunulmasıyla beraber online para gönderme ve ödeme servisi Paypal, kullanıcıların parmak iziyle yapabilecekleri ödeme sisteminin 25 ülkede kullanılmaya başladığını açıkladı.

Geçtiğimiz ay yapılan Mobil Dünya Kongresi 2014 etkinliğinde duyurulan parmak iziyle ödeme işlemi, Galaxy S5 üzerindeki ana menü tuşu kullanılarak kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Paypal Parmak İziyle Ödeme Sistemi

Alışık olduğumuz ve tam olarak güvenlilirliği tartışılan doğrulama sistemlerine göre daha güvenli bir yöntem olan parmak iziyle ödeme, kullanıcıların karmaşık şifreleri ezberlemelerine ve şifre çalınma gibi sorunların önüne geçerek ödeme yapabilmelerini sağlıyor.

Samsung Galaxy S5 ile entegre bir şekilde çalışabilen PayPal parmak iziyle ödeme sistemi, kullanıcılara en güvenli ödeme yöntemini vaad ediyor. Konuyla ilgili PayPal tarafından yayınlanan PayPal Parmak İziyle Ödeme Sistemi tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilir ve PayPal mobil uygulamalarını cihazınıza indirebilirsiniz.




PayPal Parmak İziyle Ödeme Sistemi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ