Galaxy S5 için Android 5.0 Lollipop Güncellemesi Başladı!  - Haberler - indir.com

Galaxy S5 için Android 5.0 Lollipop Güncellemesi Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Samsung, Galaxy S5 için Android 5.0 Lollipop güncellemesini dağıtmaya başladığını duyurdu. Güncelleme ilk olarak SM-900F kod adlı Avrupa merkezli Galaxy S5'lere yollandı. 

Daha önce yaptığımız haberde Android Lollipop güncellemesini alacak olan Samsung modellerinin yer aldığı listeyi sizlerle paylaşmıştık. Firmanın Aralık ayı içerisinde Galaxy S5 ve Note 4 modellerine güncelleme yayınlayacağını, Ocak ayı içerisinde ise Galaxy S4 ile Note 3'e güncellemenin geleceğini de yine aynı haberlerle sizlere aktarmıştık.

Kullanıcılarını daha fazla bekletmek istemeyen Samsung, Android 5.0 Lollipop güncellemesini bugün duyurdu. Güncelleme ilk olarak Avrupa merkezli Galaxy S5 modellerine geldiği gibi SM-900FQ kod adlı Türkiye'de satılan Galaxy S5 modellerine de kısa bir zaman içerisinde gelmesi bekleniyor.

Avrupa merkezli SM-900F kod adlı Galaxy S5 modelleri için yayınlanan Android 5.0 Lollipop güncellemesini buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Ayrıca Android Lollipop yüklü Galaxy S5 videosunu da buradan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ