Galaxy S5 için Android 5.0 Lolipop Güncellemesi Başladı! - Haberler - indir.com

Galaxy S5 için Android 5.0 Lolipop Güncellemesi Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde sadece Polonya'daki Galaxy S5 kullanıcıları için dağıtılan Android 5.0 Lollipop güncellemesi, bugünden itibaren tüm Avrupa'daki kullanıcılar için indirmeye sunuldu.

Eğer sizde Galaxy S5 sahibiyseniz aşağıdaki yükleme talimatlarını yerine getirerek cihazınıza Android 5.0 Lollipop güncellemesini kurabilirsiniz.

Cihazınızı güncellemek için öncelikle telefonda 'Ses + Home + Güç tuşlarına aynı anda basarak 'Download mod'una almanız gerekiyor.  Sonrasında buraya tıklayarak Android 5.0 Lollipop yükleme dosyasını telefona indirmeniz ve Zip klasörüyle gelen dosyayı normal klasöre çıkartmalısınız. Bu işlemden sonra aşağıda indirme linkini bulacağınız Odin programını kulanarak tüm dosyaları tek tek ait oldukları yere eklemelisiniz.

Cihaza eklenecek dosyalar ve ait oldukları yer;

PDA kısmına: G900FXXU1BNL9

CSC kısmına: G900FPHE1BNL2

MODEM kısmına: G900FXXU1BNL9

Tüm işlemler doğru bir şekilde yapıldıktan sonra Start diyorsunuz ve Galaxy S5 cihazınıza Android 5.0 Lollipop yüklenmiş oluyor. Yükleme sonucunda telefonunuzun garanti şartları (güncelleme root yetkisiyle yüklenmediği için) kesinlikle değişmiyor yani garanti şartları bozulmuyor.

Android 5.0 Lollipop

Son olarak güncellemeyi yaptıktan sonra Galaxy S5 üzerinde Android 5.0 Lollipop'un nasıl görüneceğini merak ediyorsanız; Android 5.0 Lollipop yüklü Samsung Galaxy S5 videosu'nu izlemenizi tavsiye ederiz.





PAYLAŞ