Galaxy S3 Getirenlere 500 TL İndirimle Galaxy S5 - Haberler - indir.com

Galaxy S3 Getirenlere 500 TL İndirimle Galaxy S5

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Samsung, dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan Galaxy S3 sahipleri için bir indirim kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında eski Galaxy S3'ü 500 TL'ye varan bir fiyatla geri alan firma sizi yepyeni bir Galaxy S5 sahibi yapıyor.

Galaxy S5'in satışa sunulduğu şu günlerde düzenlenen ve kullanıcıları kendisine çekmek isteyen Samsung tarafından düzenlenen kampanya sayesinde Galaxy S3'ünü Samsung bayilerine getiren kullanıcılar Galaxy S5'i satın almak istedikleri takdirde 500 TL'ye kadar indirim kazanma şansına sahip olacaklar.

Samsung Galaxy S5

Bu kampanyadan faydalanabilmeniz için Galaxy S3'ünüzün hem kozmetik hem de teknik anlamda sorunlarının bulunmaması en önemli şart olarak belirtilmiş. Cihazlarında bu şarta göre herhangi bir sorun bulunmayan kullanıcılar indirim fırsatından tam anlamıyla faydalanabilecekler.

Ancak cihazı üzerinde deformasyon, renk atması ya da teknik sorunları kullanıcılar ise Samsung servisi tarafından yapılacak ekspertiz incelemesinden sonra belirlenecek olan fiyata göre indirim kazanacaklar.

Herhangi bir para iadesinin söz konusu olmadığı yapılan kampanyanın sadece Galaxy S5 alımlarında geçerli olduğu Eskisini Getirene Yenisi İndirimle! kampanyası hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve kampanya şartlarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ