Galaxy S22 için hayal kırıklığı yaratan sızıntılar devam ediyor - Haberler - indir.com

Galaxy S22 için hayal kırıklığı yaratan sızıntılar devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-18 18:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung tarafından piyasaya sunulacak bir sonraki amiral gemisi olacak Galaxy S22 için hayal kırıklığı yaratan sızıntılar devam ediyor.

Aylar sonra tanıtılacak olmasına karşın uzun zamandan beri farklı sızıntılar ile gündeme gelen Galaxy S22 için gelen bilgiler, beklentileri karşılamayacak durumda. Son gelen raporlar Samsung hayranların da dahil hayal kırıklığı ve kafa karışıklığı yaşamasına neden olabilecek potansiyelde. Zira uzun zamandan beri yapılan paylaşımlarda, beklentilerin çok uzağında bir modelin piyasaya sunulmak istendiği görülmüştü. Şirketin neden böyle bir çalışma içerisinde olduğu tam olarak bilinmese de gelen son raporlar, pil boyutundan kamera özelliklerine kadar çok ciddi bir iyileştirmenin yapılmayacağını net bir şekilde gözler önüne serdi. 

Galaxy S22 için yeni sızıntılar geldi

Yapılan yeni sızıntıya göre kağıt üzerinde Galaxy S22 serisinde aynı kalabilecek birkaç özellik olacak. Bunlardan ilki ise kamera. Yapılan sızıntıya göre Galaxy S21 Ultra modelinde kullanılan 108 megapiksel ana sensör korunacak. Bununla birlikte Optik zoom ve telefoto gibi diğer kamera özelliklerinde birkaç değişiklik yapılarak yeni modellerde fark yaratılmış olacak. Kamerada yer alan mevcut özellikler, çok fazla değişik içermeyeceğinden dolayı, kullanıcıları cezbetmeyebilir.

Bununla birlikte raporda özellikle batarya kapasitesinde ciddi bir düşüş yaşanabileceği vurgulanıyor. Bataryada ciddi bir yükseltmenin yaşanmayacağı net bir şekilde ifade edilirken, pil boyutunun aynı ya da daha düşük kapasitede olacağı belirtiliyor. GalaxyClub'a göre temel Galaxy S22 modeli, 3.590 mAh nominal pil kapasitesine sahip olacak. Bu, Galaxy S21'in 3.800 mAh değerinden çok daha düşük bir seviye. 45W hızlı şarj desteğine sahip olsa da mevcut kapasiteler önceki modelde de kullanıcıları tatmin etmemişti. Bu bakımdan Samsung'un yeni modelinde çok daha yüksek kapasitelere yer vermesi beklense de bugüne kadar paylaşılan tüm sızıntılar ve raporlarda böyle bir durumun olmadığı net olarak görüldü.

Tanıtım ile birlikte tüm detaylar açığa çıkacak!

Paylaşılan son rapor ile birlikte Galaxy S22 için bugüne kadar paylaşılan tüm raporların büyük oranda doğru olduğu görüldü. Tüm bunlar ile birlikte şirketin önümüzdeki aylarda tanıtacağı yeni model, çok daha fazla merak edilmeye başlandı. 





PAYLAŞ