Galaxy S21 Ultra S Pen desteğiyle gelebilir - Haberler - indir.com

Galaxy S21 Ultra S Pen desteğiyle gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-13 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirket Samsung’un yeni nesil Galaxy S21 ailesine yönelik detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Galaxy S21 Ultra modelinde uzun bir süredir gündeme gelen S Pen detayı için yeni gelişmeler mevcut durumda. Samsung, 2021 yılının başlarında Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Samsung Galaxy S21 Ultra modellerini sunacak. Bu modellerde başlıca Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Samsung Galaxy S21 Ultra modellerini göreceğiz. Ancak en üst model olan Ultra son dönemde S Pen detayı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi ise bu durum için sağlam kaynaklardan birisi olan Ice Universe’e göre yüzde 100 olarak Ultra modelinde S Pen desteğinin yer alacağı ifade ediliyor. Model Galaxy Note serisinde olduğu gibi S Pen’i bünyesinde taşımayacak. Öyle ki harici olarak isteyen kullanıcılar Galaxy S21 Ultra modelleri için S Pen satın alabilecek veya Galaxy Note cihazlardaki S Pen’leri kullanabilecekler.

Bu durumun oldukça güzel olduğu gözüküyor. Ancak bazı kullanıcılar tarafından S Pen’in gövdeye bağlı gelmeyecek olması kullanışlı bulunmayabiliyor. Bu sebeple Galaxy S tarafında S Pen kullanımı çok popüler bir seviyeye gelmesi beklenmiyor.

Resmi olarak tanıtılan Galaxy M21s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Galaxy M21s özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen ile gelecek

Modelin S Pen tarafındaki yaşanan gelişmeler sonrasında cihazda yer alacak özelliklere gelin bakalım. Arka tarafta modelin bir ToF sensörüne sahip olması beklenirken, ana kamera noktasında ise 108 megapiksellik Samsung Galaxy HM3 sensörü yer alacağı ifade ediliyor. Diğer yandan modelin AMOLED ekran paneli ile 2K çözünürlüğünde ve 120 Hz yenileme hızına sahip olarak gelmesi bekleniyor. Ayrıca kaynağa göre maksimum WQHD çözünürlükte LTPO ile 120 Hz ekran kullanılacağı belirtiliyor.

Diğer yandan modelin 45W hızlı şarj desteği ile beraber Samsung HM3 kamera sensörü ne de sahip olması bekleniyor.  


Samsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyorSamsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyor
Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ