Galaxy S21 serisinin bazı eksikleri giderildi - Haberler - indir.com

Galaxy S21 serisinin bazı eksikleri giderildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 15:00:15
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S21, Android 12 tabanlı One UI 4.0 kullanıcı arayüzü sayesinde önemli oranda eksiklikleri ortadan kaldırdı. Uzun zamandır beklenen özellik de eklendi.

Android cihazlar için yeni sürüm Android 12, söylentilerden elde edilen bilgilere göre 4 Ekim tarihinde çıkacak. Halihazırda bulunan beta süreci devam eden işletim sistemi kararlı sürüm için daha da az gün kalırken, üreticiler de kendine ait herkese açık beta programları üzerinde çalışmalarına başladı. Bunlar arasında yer alan Samsung, Android 12 tabanlı One UI 4.0′ı geçtiğimi günler içerisinde yayınlanmaya başladı. Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra kullanıcıların beğenisine sundu. Samsung, One UI 4.0 ile yeni temalar eklenirken uygulama simgeleri ve kullanıcı arayüzünde de revizeler yapıldı. Özelleştirilebilirlik konusunda da kullanıcılara daha geniş seçenekler sunuldu. Güncelleme aynı zamanda Galaxy S21 kullanıcılarını memnun edecek bir yeniliğe de kavuştu. 

Galaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyorGalaxy S21 serisi Samsung'u mutlu etmiyor

Galaxy S21 serisi, eSIM özelliğine kavuştu

Android 12 tabanlı One UI 4.0 güncellemesiyle, Galaxy S21 serisi eSIM desteği ile daha da güçlendi. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre şu an için sadece ABD ve Avrupa pazarında bu seçenek aktif hale getirildi. Hatırlamak gerekirse One UI 4.0; ABD, Birleşik Krallık, Güney Kore, Çin, Hindistan, Almanya ve Polonya’da kullanıma sunulmaya başlamıştı. Fakat anlaşıldığı üzere Samsung şu an için seçici hareket ediyor ve tüm ülkelerde erişime açmak konusunda olumsuz düşünüyor. 

İlk olarak geçtiğimi Ekim ayı içerisinde Vodafone tarafından ülkemizde de kullanıma sunulan eSIM, ardından diğer operatörlerin kullanıcılarına da açıldı. Bu anlamda ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yerli eSIM teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdi ve kullanıcıların beğenisine sundu. Fiziksel olarak SIM kart zorunluluğunu ortadan kaldıran eSIM; kullanıcıların telefon hizmetini, operatörün vermiş olduğu benzersiz bir numara ile etkin hale getirmelerini sağlar. Bu teknoloji özellikle de birden fazla SIM kullananların hayatını daha da kolay hale getirmeyi hedef alıyor. One UI 4.0, beta sürecinden çıkıp kararlı bir şekilde sunulduğunda eSIM desteğinin de daha fazla ülkede kullanıma sunulması bekleniyor. Şu an için konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlıdır. 

 


Samsung Galaxy S21 FE ertelendi mi?Samsung Galaxy S21 FE ertelendi mi?
Samsung Galaxy S21 FE'nin tüm özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy S21 FE'nin tüm özellikleri ortaya çıktı
Galaxy s21 FE Google tarafından sızdırıldıGalaxy s21 FE Google tarafından sızdırıldı

PAYLAŞ