Galaxy S21 özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy S21 özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-13 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un yeni akıllı telefon modeli olması beklenen Galaxy S21 için özellikleri hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Şirketin Galaxy S20 ve Note 20 serilerinden sonra kullanıcılar ile buluşması beklenen bu serinin şimdiden bazı özellikleri ve detayları sızdırılmaya başlanıldı. Yeni modelin ekran ve işlemcisi tarafında gelen bilgiler kullanıcıların beklentilerini karşılayacak cinsten diyemeyiz. Öyle ki modelin Snapdragon işlemciye sahip olmadan pazara çıkabileceği ve ekran özellikleri tarafından ise gelişme yerine daha düşük seviyelerin tercih edileceğine dair bazı sızıntılar yer alıyor.

Samsung Galaxy S21 özellikleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacakSamsung Galaxy Note 20 S Pen özelliği ile şaşırtacak

Samsung tarafında Note 20 modeline dair hazırlıklar devam ederken, yeni Galaxy ailesi için de detaylar gelmeye başladı. Daha öncesindeki sızıntı haberler ile gündem olan IceUniverse tarafından bu modele dair bazı bilgiler paylaşıldı. Serinin önceki modellerine göre daha uygun fiyatlı olabileceği belirtilen bu model için de bazı öne çıkan özelliklerden feragat edilmesi gerektiği ifade ediliyor. Yeni Galaxy S21 özellikleri ile çıkan haberde modelin Snapdragon 875 işlemcisini kullanmayacağı bilgisi yer alıyor. Bütün ülkelerde cihazın Exynos işlemci ile satışa sunulacağı ifade ediliyor. Snapdragon işlemci tercihi olursa ise bu işlemcinin Snapdragon 865 modeli olabileceği bekleniyor. Öyle ki Snapdragon 875 işlemcisinin maliyeti oldukça yüksek çıkıyor.

Ekran tarafına gelecek olursak modelde Full HD+ bir ekranın yer alması bekleniyor. Bu ekranında 60 Hz yenileme hızı ile sunulması bekleniyor. Galaxy S20 modelinde 120 Hz tazeleme hızını sunan şirketin ekran noktasında ise böyle bir düşürmeye gitmesi bekleniyor. Daha önceden ise 150 megapiksel kameralı yeni bir modelin geleceği ortaya çıkmıştı. Bu söz konusu kameranın ise Galaxy S21 Ultra cihazında bulunması bekleniyor. Şirketin Galaxy S21’de düşürme yaparak uygun fiyatlı sunulması bekleniyor.


Apple'ın ardından Samsung'da kutudan şarj cihazlarını çıkarıyorApple'ın ardından Samsung'da kutudan şarj cihazlarını çıkarıyor
Samsung Galaxy S20 FE özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy S20 FE özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ