Galaxy S21 One Ui 3.1.1 güncellemesiyle kullanıcı karşısına çıkıyor - Haberler - indir.com

Galaxy S21 One Ui 3.1.1 güncellemesiyle kullanıcı karşısına çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 19:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung bu ayın ilk günlerinden Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu akıllı cihazlar, S-Pen özelliğine sahip katlanabilir ekranlar ve ekran içi kamera gibi özellikleri sunduğu bu tanıtım etkinliğinde bu cihazların yanı sıra yeni bir One_UI sürümü olan One UI 3.1.1'in de tanıtımı yapıldı.

Söz konusu bu yeni güncelleme, Android 12 tabanlı olan One UI 3.1 ve One UI 4.0 arasında bir basamak görevi göreceği dile getirildi. Yeni katlanabilir akıllı cep telefonların piyasada yerini almasından itibaren Samsung'un güncellemeleri çok kısa bir süre içerisinde kullanıcılara iletileceği bildirildi. Beklendiği üzere bu durum oldu ve Samsung Galaxy S21 serisi için One UI 3.1.1 ve 2021 Ağustos güvenlik yaması güncellemeleri cihazda yerini aldı. 

Galaxy A50 ve A90 5G One UI 2.5 güncellemesi aldıGalaxy A50 ve A90 5G One UI 2.5 güncellemesi aldı

One UI 3.1.1, One UI 4.0’dan önceki sürüm için bir basamak olacak

Yeni sürümlerde, kullanıcılar için daha gelişmiş bir kullanıcı arayüzü, yeni uyku zamanı modu, yanlışlıkla dokumaya karşı koruma ve yenilenmiş bir hava durumu uygulaması görmek mümkün olacak. Aynı zamanda güncelleme ile yeni animasyonlarda eklendi. Kamera uygulamasında çeşitli geliştirmeler yapıldı. Söz konusu bu yeni güncellemeyi yükleyen bazı kullanıcılar Samsung Galaxy S21 cihazlarının son güncellemesine göre çok daha fazla  ısınma yapmadığı dile getirildi. Şu ana kadar güncellemeler yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde yayılıyor.

Söz konusu bu yeni güncelleme şu an için sadece ABD’de ve Kanada’da kullanıma sunuldu. Güney Koreli şirketin güncellemeyi çok yakın zamanda içerisinde diğer bölgeler için sunması bekleniyor. Sunulan güncelleme 1.08GB boyutu ile büyük bir güncelleme içeriği sunuyor. Bu boyutun içerisinde 2021 Ağustos güvenlik yaması da yer alıyor. Samsung Galaxy S21 serisinin dışında gelecek günler içerisinde Galaxy S20 ve Note 20 serisinin de yeni güncellemeyle yenilenmesi bekleniyordu. 

Samsung yalnızca üst segmentli cihazlara değil sayılı miktarda da olsa orta sınıf akıllı cep telefonlarına da güncelleme sunacak. Orta sınıf cihazlarda yen, One UI 3.1.1'in nasıl eleştiriler alacağı ise belli değildir. Samsung, bu güncelleme ile ilgili olarak en kötü şirketler arasında yakın zaman içerisinde en iyiler arasında tekrar yer almayı başardı. Buna verilebilecek en iyi örnek ise şu an için bulunan amiral gemisi cihazlarda üç büyük Android yükseltme güncelleme desteğinin sunulmasıdır. Söz konusu bu bilgi ile Samsung Galaxy S21 serisinin Android 12, Android 13 ve Android 14’ün cihazlara sunulmasını beklemek gerekecek. Elbette ki şu an bile Android 12 tam sunulmamışken Android 14’e kadar işlemcisi ve diğer özellikleri destekleyip desteklemeyeceği bilinmiyor ancak şirket bunun olacağını aktarıyor. Samsung Eylül ortası için Galaxy S21 için One_UI 4.0 beta sürümünün çalışmalarına başlandı ve bu sürüm ile beraber kullanıcılara yeni bir aayüz tasarımı sunulacak. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlıdır. Yakın zamanda yeni bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 

 


Samsung Galaxy S21 Ultra için One UI 3.1 özellikleri sızdıSamsung Galaxy S21 Ultra için One UI 3.1 özellikleri sızdı
Samsung Galaxy M31 için One UI 3.0 sabit sürümü yoldaSamsung Galaxy M31 için One UI 3.0 sabit sürümü yolda
Samsung akıllı saatler için yeni arayüzü One UI'ı duyurdu        Samsung akıllı saatler için yeni arayüzü One UI'ı duyurdu        

PAYLAŞ