Galaxy S21 ön sipariş tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy S21 ön sipariş tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-29 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung'un heyecanla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S21'in tanıtımının ne zaman yapılacağı adeta gizemini korumaya devam ederken, Smasung Shop uygulamasından gelen bildirimlerle ön sipariş tarihi belli oldu. 

Galaxy S21'in ön siparişi alınmaya başlayacak

XDA Developers'da bulunan haberlere göre, bugüne kadar hakkında birbirinden farklı sızıntı bilgilerin gün yüzüne çıktığı Samsung'un yeni amiral gemisi nitelikli akıllı cep telefonu Galaxy S21 için henüz net bir tarih verilmiş olmasa da ön sipariş rezervasyonları resmi olarak başlatıldı. 

Samsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleriSamsung Galaxy S21 Ultra ve A52 4G'nin ortaya çıkan özellikleri

14 Ocak günü gerçekleşmesi beklenen UNPACKED 2021 etkinliğine adeta günler kala, ABD'de Galaxy S21 ön siparişe açıldı. Galaxy Shop uygulamasında yer alan bu sayfa Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra modellerinin tanıtılacağı bilgisini gün yüzüne çıkardı.  Cihazın ön sipariş kaydından telefon için aksesuar alımında kullanmak üzere 60 dolarlık bir indirim kuponu da veriliyor. 

Galaxy S21’in Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemci sisteminden güç alacağı düşünülüyor. Söz konusu bu cihaz, FHD + çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,2 inçlik Infinity-O ekran üzerine kurulacak. Galaxy S21 Plus ise 6,7 inç'lik daha büyük bir ekranla kullanıcıların beğenisine sunulacak. Samsung Galaxy S21 Ultra, QHD+ ekranla gelen tek Galaxy S21 serisi telefon olacak. Samsung’un 2020’nin en iyi Android akıllı cep telefonlarından birinin halefi olarak S Pen desteğine de sahip olacak. 

Kamera kısmına geldiğimizde ise hem Galaxy S21 hem de S21 Plus arkada 12 Megapiksel + 12 Megapiksel + 64 Megapiksel üçlü lens sistemi ve ön tarafta 10 Megapiksel selfie kamerası yer alacak. Galaxy S21 Ultra ise arka tarafta daha etkileyici 108 Megapiksel + 12 Megapiksel + 10 Megapiksel + 10 Megapiksel kurulum ve ön tarafta 40 Megapiksel selfie kamera bulunacak. Her üç telefon da stereo hoparlör, kablosuz şarj ve ultrasonik ekran içi parmak izi tarayıcı özelliklerine sahip olacak. Hem tasarımı hem de özellikleri itibariyle kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüken Galaxy S21 serisinde birbirinden farklı etkileyici özellik kullanıcıların karşısına çıkmak üzere hazırdır. Cihazın ön siparişine ise günler kaldı. 


Samsung Galaxy S21 modelinin basın görselleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy S21 modelinin basın görselleri ve fiyatı sızdırıldı
Galaxy S21 serisinin fiyat detayları belli olduGalaxy S21 serisinin fiyat detayları belli oldu
Samsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldıSamsung Galaxy S21 Ultra'nın tüm özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

PAYLAŞ