Galaxy S21 FE uygun fiyatlı olması için bazı özellikleri kırpılabilir - Haberler - indir.com

Galaxy S21 FE uygun fiyatlı olması için bazı özellikleri kırpılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-30 21:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Önümüzdeki sene Galaxy S21 serisini tanıtmak için hazırlanan Samsung’un Galaxy S21 FE modelinin bazı özellikleri ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında rekabeti dinamik tutabilmek için zaman zaman stratejilerinde değişiklikler yapan Samsung, uygun fiyatlı amiral gemisi stratejisinde yeni bir adım attı. Galaxy S20 FE’nin ABD’de önemli satış rakamlarına ulaşması şirketin FE serisi amiral gemilerinde bazı özellikleri kırpma kararı almasını sağladı. FE serisinde bazı özellikleri kırpacak olan Samsung bu sayede bu seriyi daha uygun fiyatla satışa sunabilecek.

Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktı

Galaxy S21 FE özellikleri

Galaxy 21 serisinin piyasaya sürülmesine daha zaman olsa da neredeyse tüm modellerin özellikleri biliniyor. Bugün Galaxy S21 FE hakkında ortaya atılan söylentiler cihazın özellikleri hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı. Sızıntılara göre Galaxy S21 FE gücünü 5nm sürecindeki Exynos 2100 yonga setinden alacak. Bu işlemci sayesinde iddialı bir performans sunacak olan Galaxy S21 FE, 4580mAh kapasiteli bataryasıyla kullanıcılarına daha uzun kullanım süreside sunacak.

Samsung şeffaf ekran üzerinde çalışıyor

Galaxy S21 FE’nin kamera özellikleri tam olarak bilinmese de cihazın  Galaxy Note 20 sensörlerinin biraz gelişmiş haline ev sahipliği yapacağı söyleniyor.

60Hz AMOLED ekrana ev sahipliği yapacağı söylenen Galaxy S21 FE, gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alacak. Cihazın 6 GB ya da 8 GB RAM desteğine sahip olması da bekleniyor. Kamera ve performans açısından gelişmiş bir model olarak karşımıza çıkan Galaxy S21 FE RAM ve bellek tarafında uygun fiyatlı olabilmesi için daha düşük özelliklere sahip olacak. Önümüzdeki sene sonbahar ayında tanıtılması beklenen Galaxy S21 FE için henüz bir fiyat bilgisi mevcut değil.

 


Samsung pandemi nedeniyle 9 sene sonra 300 milyon barajını geçemediSamsung pandemi nedeniyle 9 sene sonra 300 milyon barajını geçemedi
Samsung, Güney Kore LCD üretimini süresiz uzattığını bildirdi!Samsung, Güney Kore LCD üretimini süresiz uzattığını bildirdi!

PAYLAŞ