Galaxy S21 ailesi, 14 Ocak'ta resmi olarak tanıtılacak - Haberler - indir.com

Galaxy S21 ailesi, 14 Ocak'ta resmi olarak tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-04 20:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni Galaxy S21 model akıllı cep telefonlarını ve kablosuz kulaklıklarını tanıtacağı Samsung Galaxy Unpacked etkinliğini, 14 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştireceklerinin bilgisini verdi. Üretici şirket, yeni akıllı cep telefon modellerinin ve birçok cihazın gerçekleştiği Unpacked adlı bir etkinliğini bu yıl biraz erkene çekme kararı verdi. Pandemi sebebiyle online olarak gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliği, 14 Ocak 2021 tarihinde yapılacak. 

Galaxy Unpacked 2021 etkinliğiyle beraber Samsung’un yeni Galaxy S21 serisi de gün yüzüne çıkacak. Bugüne kadar hakkında çeşitli bilgiler ve görüntüler sızdırılmış olsa da etkinlik ile beraber Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra model akıllı telefonların özellikleri ve satış fiyatları net olarak öğrenilecek. Samsung, etkinlik kapsamında aynı zamanda yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds Pro’nun da tanıtımını bu etkinlik ile beraber gerçekleştirecek. 

Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı ve tüm özellikleri ortaya çıktı

Galaxy S21 serisi ve Buds Pro, etkinlikte tanıtılacak

Geçtiğimiz yıl salgının dünyaya yayılması sebebiyle Samsung, Apple ve daha birçok dev isim, lansmanlarının her birini dijital platformlara taşıma kararı aldı. Bu yıl da işlerin pek farklı gideceği düşünülmüyordu ve ilk lansman haberi Samsung tarafından geldi. Şirket, Everyday Epic, Galaxy Unpacked etkinliklerini normalden biraz dhaa erkene alarak 14 Ocak 2021 tarihinde, Türkiye'ye göre saat 15.00’te gerçekleştirecek. 

Şirket, tüm takipçilerini Everyday Epic; Galaxy Unpacked etkinliklerini seyretmeye davet ediyor ve şu sözleri dile getiriyor; "Geçtiğimiz sene herkesin eve kapanıp uzaktan çalışmasıyla birlikte, mobil teknoloji günlük hayatımızın merkezine oturdu. Mobil teknolojiye öncelik veren bir hayata hızlı bir şekilde geçmemiz, günlük yaşantıyı olağanüstü bir deneyime dönüştüren mobil cihazlara olan ihtiyacı da beraberinde getirmeye başladı.” Güney Koreli şirket, bu sözlerle beraber etkinliğin resmi tanıtım görselinde Galaxy S21'in kamera modülünü kullandı. Bu lansman ile beraber Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra model yeni akıllı cep telefonların tanıtımı gerçekleşecek. Lansmanda ayunı zamanda içerisinde yeni Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklıkların ve Galaxy S21 serisiyle uyumlu birçok yeni aksesuarın da kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Lansman ile beraber birbirinden farklı cihazın tanıtımı gerçekleşecek ve faydalı içeriklerle karşı karşıya geleceğiz. 


Samsung'un kayıp cihaz bulucu Smarthings uygulaması ortaya çıktıSamsung'un kayıp cihaz bulucu Smarthings uygulaması ortaya çıktı
Samsung pandemi nedeniyle 9 sene sonra 300 milyon barajını geçemediSamsung pandemi nedeniyle 9 sene sonra 300 milyon barajını geçemedi
Samsung, Güney Kore LCD üretimini süresiz uzattığını bildirdi!Samsung, Güney Kore LCD üretimini süresiz uzattığını bildirdi!

PAYLAŞ