Galaxy S20 Lite render görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy S20 Lite render görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-17 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket teknoloji devi Samsung’un önümüzdeki Ekim ayında resmi olarak tanıtacağı iddia edilen yeni Samsung Galaxy S20 Lite modeli için bazı render görüntüleri ile beraber detaylar ortaya çıktı. Cihaz, S20 serisinin başlangıç modelinde olduğu gibi mat bir renge sahip olacak. Samsung, birkaç hafta önce Galaxy S20 serisine ekleyeceği yeni akıllı telefon modeli ile gündeme gelmişti. İddialara göre ise marka, önümüzdeki haftalarda Samsung Galaxy S20 Lİte adlı bir akıllı telefon tanıtacaktı. Ayrıca bu yeni telefonun Samsung Galaxy S20 Fan Edition olarak da anılması bekleniyor.

Yaklaşık 3 hafta öncesine kadar Samsung’un tanıtacağı iddia edilen Galaxy S20 Lİte, kendisini 3C sertifikasyon sitesinde göstermişti. Şirketin Galaxy S20 serisinin ucuz alternatifi olacak olan telefonu bugün itibariyle OnLeaks ve Pricebaba tarafından ortaya çıkarılan render görüntüleri paylaşıldı.

Samsung işlemcileri Qualcomm işlemcileri ile yeniden savaşacakSamsung işlemcileri Qualcomm işlemcileri ile yeniden savaşacak

Samsung Galaxy S20 Lite detayları ortaya çıktı

Samsung Galaxy S20 Lite’ın ortaya çıkan render görüntülerinde Samsung Galaxy S20 Lite’ın nasıl bir tasarıma sahip olacağı ve diğer üst modeller ile ne gibi farkları olacağı da belli oluyor. Görüntülere göre Samsung’un yeni kamera kurulum tasarımı ve genel anlamdaki Galaxy S20 serisinin tasarım izlerini net bir şekilde görüyoruz. Görüntülerdeki detaylara göre Samsung Galaxy S20 Lite’ın Galaxy S20 gibi mat bir arka cama sahip olacağı gözüküyor. Bununla beraber modelin ekranı Galaxy S20 gibi 6.2 inç benzeri bir büyüklükte gelecek. Delikli tasarıma sahip ortada bir kamera yer alacak.

Modelin donanımı tarafında henüz bilgiler belli olmazken, Galaxy S20 Lite muhtemel olarak Galaxy S10 Lite gibi orijinal seriden daha düşük bir işlemciye sahip olacak. Modelin ayrıca 120 Hz yenileme hızına sahip olmaması bekleniyor. Kamera tarafında 12 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 8 MP ise 3x optik zoom kamera görebiliriz.


Samsung güçlerini AMD ve ARM ile birleştiriyorSamsung güçlerini AMD ve ARM ile birleştiriyor
Samsung evde deneme fırsatını başlatıyorSamsung evde deneme fırsatını başlatıyor

PAYLAŞ