Galaxy S11 kamerası yeni bir yarışın habercisi - Haberler - indir.com

Galaxy S11 kamerası yeni bir yarışın habercisi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-20 17:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 18 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan Unpacked 2020 etkinliği kapsamında Galaxy S11 üçlüsünün tanıtımını gerçekleştirecek. Galaxy S11 ve Galaxy S11 Plus adlı akıllı cihazlar hakkında her geçen gün daha farklı bilgiler ortaya çıkmaya başlarken cihazın kamera konusundaki özellikleri de netlik kazanmaya başladı. Her iki akıllı cep telefonun arka kısmında dört kamera yer alıyor. Geçen ay içerisinde elde edilen raporda telefoto kameranın 48 MP olacağı gösterildi. Akıllı cep telefonu dünyasının güvenilir isimlerinden Ice Universe'de bu durumu doğrulayan içerikler sundu. Söz konusu cihazlar kamera konusunda oldukça dikkat çekici olurken rakiplerini de kıskandıracak gibi gözüküyor. 

Galaxy S11 çok ses getirecek kamerası ile geliyor

Galaxy S11 modelli akıllı cihazların kamera sistemleri oldukça ses getirecek şekilde karşımıza çıkıyor. Telefoto kamera sistemine sahip olan Galaxy'nin yeni telefonları rakiplerini kızdırmayı başaracak. Üç kamerada da yer alan bu kamera sistemi kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Galaxy S11, S11 Plus ve S11e adlı modellerde 48 MP çözünürlüğünde olan bir telefoto kamera sistemi yer alıyor. Ice Universe tarafından yapılan paylaşımda telefoto kamera sistemi için 48 MP ifadesi kullanılıyor. 

Samsung 144 megapiksel kamera sensörü ile geliyorSamsung 144 megapiksel kamera sensörü ile geliyor

Akıllı cep telefonu üreticileri telefoto kamera sistemlerinde genellikle bu kadar yüksek çözünürlük özelliğini tercih etmiyor. Bu sebeple Galaxy 11 serisi ile akıllı cep telefonu dünyasında yeni bir rekabet başlayacak gibi gözüküyor.  Yani şöyle ki,  gelecek aylarda daha yüksek çözünürlüklü bir kamera sisteminin gelme ihtimali bulunuyor olsa da beklentiler 48 MP olacağının yönündedir. Söz konusu kamera sisteminin standart modeli ve Plus'ta da daha önce belirttiğimiz gibi 108 MP çözünürlük özelliğinde bir kamera sistemi yer alacak. Gördüğünüz üzere son zamanlarda üretilen akıllı cihazların her şeyden önce öne çıkan özelikleri kameraları oluyor. Bu sebeple rakip şirketlerde rekabetten geri kalmamak adına üretim aşamasında kamera sistemlerine çok daha önem veriyor ve güçlü kameralar ile yarışa dahil oluyor. 

Oldukça uygun fiyatlı olan modelin durumu ile halen netlik kazanmış değildir. Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un amiral gemisinin uygun fiyatlı olan seçeneği Galaxy S11e diğerlerine göre çok daha düşük bir ana kamera sistemi ile karşımıza çıkıyor. 

 


Samsung 2020’de yeni telefonlarını Türkiye'de satmayacakSamsung 2020’de yeni telefonlarını Türkiye'de satmayacak
Samsung Electronics Türkiye'den resmi açıklama!Samsung Electronics Türkiye'den resmi açıklama!
Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!

PAYLAŞ