Galaxy S10'un tüm detayları ile en net fotoğrafı görüldü - Haberler - indir.com

Galaxy S10'un tüm detayları ile en net fotoğrafı görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 15:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Bu yılın en çok konuşulacak telefonlarından biri olması beklenen Galaxy S10 serisinin, tüm tasarımını gösteren, en net fotoğrafı sızdırıldı.

Şubat ayının sonlarına doğru tanıtılacağı kesinleşen Galaxy S10 serisi, geçtiğimiz yıldan beri teknoloji gündemini en çok meşgul eden konulardan birisi. 2018 yılından beri yeni seriye dair pek çok bilgi sızdırıldı. Cihazın hem teknik özelliklerine hem de sahip olacağı tasarıma dair kafalarda birçok şey, sızıntı haberler aracılığı ile şekillenmiş oldu. S10 serisinin tanıtımına 1 aydan kısa bir süre kalmışken, cihaza dair yeni sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha önce de sızdırılan görselleri ile gündeme gelen S10, bu kez bugüne kadar sızdırılmış en net fotoğrafları ile görüldü.

Samsung Galaxy S10 mart ayında satışa sunulabilir

Samsung Galaxy S10 Lite Snapdragon 855 ile Gelebilir

AllAboutSamsung tarafından ortaya çıkarılan fotoğraflar, tüm tasarım detaylarını gösteriyor

AllAboutSamsung tarafından, merakla beklenen Galaxy S10 serisinin en net prototip görüntüleri yayınlandı. Görüntülere bakarak, Samsung’un yeni amiral gemileri hakkında, daha detaylı bilgi sahibi olma şansına erişildi. Bu görüntülerden yola çıkarak elde edilen bilgiler; Galaxy S10 ve Galaxy S10+’ın, daha önce de öğrenildiği gibi  Infinity-O ekran tasarımına sahip olacağı yönünde. Galaxy S10’ın daha büyük olması nedeniyle, ekranın önündeki delik de daha büyük olacak ve ön tarafında  çift kamera yer alacak. Her iki cihazına ön kamerası, ekranın sağ üst köşesinde yer alacak.Ekrandaki delikler dolayısıyla, saat ve şarj göstergesi, daha ortalı olacak. Ekranın alt çerçevesinin de oldukça ince olacağı görsellerde görülüyor.

Arka tasarıma geçmek gerekirse, kamera modülünün, Galaxy Note 9 ile benzerlik gösterdiği dikkat çekiyor. DxOmark’ta, gelişmiş kamera teknolojisi ile rakiplerinin karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor. En çok merak edilen konulardan biri olan kulaklık girişine bakıldığında, tüketicilerin beklentisinin karşılandığı görülüyor. S10 serisi, 3.5mm kulaklık girişine sahip olacak. USB Type-C girişi ve hoparlör, yine cihazın altına konumlandırılmış durumda. Samsung Galaxy S10 serisi, 20 Şubat’ta resmi tanıtımla görücüye çıkacak. Merak edilen ve öğrenilemeyen diğer tüm detaylar, resmi tanıtımla birlikte gün yüzüne çıkacak.





PAYLAŞ