Galaxy S10'un kulaklık girişi olacak - Haberler - indir.com

Galaxy S10'un kulaklık girişi olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 14:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung’un yeni amiral gemisinin sızdırılan yeni kılıf görsellerine bakılırsa, Galaxy S10’un kulaklık girişi ve ekrana gömülü parmak izi okuma teknolojisi olacak.

Her geçen gün Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10 serisine dair, yeni bir sızıntı bilgi gündemde yer alıyor. Bunların arasına kısa bir süre önce yenisi eklendi. Galaxy S10 serisinde kulaklık girişinin olup olmayacağı tartışma konularından birisiydi. Ortaya çıkan kılıf görselleri, bu konuya dair bilgi veriyor. İki farklı kaynaktan elde edilen kılıf görselleri, birbirini tamamlar nitelikte ve ikisi de aynı noktaya işaret ediyor. Bu görsellere bakılırsa, Galaxy S10 kulaklık girişine ve parmak izi okuma teknolojisine sahip olacak.

Samsung şimdi de katlanabilir bataryanın peşindeSamsung şimdi de katlanabilir bataryanın peşinde

Samsung Galaxy S10 kamera tasarımı sızdırıldı

Ghostek firması tarafından üretilen Galaxy S10 kılıfları internette dolaşıyor

Samsung Galaxy S10 serisi için kılıf üreten Ghostek firmasının kılıf görselleri sızdırıldı. Bu da Galaxy S10 tasarımına dair birçok ipucu veriyor. İki farklı kaynaktan onaylanan bilgilere bakılırsa, Galaxy S10 kulaklık girişine sahip olacağı gibi, iki değil üç arka kamera ile gelecek. Kılıf tasarımında, arka kısımda üç kameranın yer aldığı görülüyor. Tuş dizilimi yine aynı olan modelde, Samsung bu kez Bixby tuşuna da yer verebilir.

Başka bir kaynakta görülen kılıfa bakıldığında, markasız bir kılıf göze çarpıyor. Bu kılıfla Ghostek marka kılıfın verdiği sinyaller birbiri ile uyuşuyor. Her iki kılıfta da parmak izi için ayrı bir alanın olmadığı görülüyor. Bu da parmak izinin ekrana gömülü bir şekilde geleceğine işaret ediyor. Yine her iki kılıfta, alt tarafta USB-C portunu ve 3.5mm'lik kulaklık girişi yer alıyor. 2019 yılının en merak edilen cihazlarından biri olan Samsung Galaxy S10 serisi, S10 Lite, S10 ve S10 Plus olmak üzere ilk kez 3 model halinde tanıtılacak. Ayrıca cihazın Infinity-O adı verilen sonsuz delikli ekran ile geleceği biliniyor.


Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?Samsung Galaxy Eatch'da parmak izi okuyucu nerede olacak?
Samsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen TasarımıSamsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen Tasarımı
Samsung Galaxy A50 Benchmark Testleri GözüktüSamsung Galaxy A50 Benchmark Testleri Gözüktü

PAYLAŞ