Galaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecek - Haberler - indir.com

Galaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 15:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Etkinlik

Samsung'un Galaxy S10 serisi, 2019 yılının en çok beklenen cihazları arasında yer alıyor. İnternete sızan bazı bilgiler ve görseller sayesinde şimdiden bu cihazlar hakkında bazı bilgiler edinmek mümkün. Hem tasarımsal hem de donanımsal özellikleri hakkında bilgiler edinirken şimdi de cihazın kamerasına dair bazı bilgiler geldi. Galaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecek

Huawei Nova 4 ile Samsung Galaxy A8S karşılaşması

Samsung Galaxy A9, Şile'de Off Road turuna çıktıSamsung Galaxy A9, Şile'de Off Road turuna çıktı

Galaxy S10'un kamera halkası özel efektler ile beraber gösterilecek

Ice Universe tarafından Twitter'da yapılan paylaşımlar, S10 serisinin üyelerinin ekran boyutlarını tekrardan hatırlattı. Serinin bazı modellerinin ön kamerasına yapılma ihtimali olan özel dokunuşları da gösteriyor. Kılıflar ve ekran koruyucuları sayesinde S10 serisi hakkında bazı bilgilere ulaşabiliyoruz. Ice Universe tarafından yapılan paylaşımlardan biri, bu seri içerisindeki cihazların ekran büyüklükleri konusunda kesin gibi gözüken bazı rakamlar verilmiş.

Bu paylaşımlarda:

  • Standart Galaxy S10 modeli, 6.11 inç
  • Galaxy S10+ modeli 6.44 inç
  • Galaxy S9, 5.8 inç
  • Galaxy S9+ 6.2 inç

Samsung bu ekran boyutlarını gözle görülür şekilde arıtmaya hazırlanıyor. Diğer modellerden Galaxy S10 Lite, 5.75 inç ekran boyutuna sahip olacağı belirtilirken, Ağustos ayı içerisinde tanıtılması beklenilen Galaxy Note 10'un 6.75 inçlik bir ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. Samsung, modellerinin ekranlarını büyütmesi, telefon boyutlarını da büyüteceği anlamına gelmiyor. Şirket S10 serisinde Infinity-O olarak isimlendirdiği ekrana yer vermesi bekleniliyor. Bu ekranda ön kamera sol tarafta yer alacak. Bu yerde boşluk bulunduğundan dolayı telefon üst çerçeveden tamamen kurtuluyor. Gelen bazı iddialara göre, Samsung Galaxy S10 ve S10+ modelinde ön kamerayı belli etmek için bazı özel efektler kullanılacak. Bu efektler de Ice Universe tarafından paylaşıldı.

Güney Kore merkezli Samsung, Infinity-O ekran tasarımını ilk olarak Galaxy A8s modelinde çeşitli efektler ile uyguluyor. Örnek olarak; ön kamera aktif olarak kullanılırken, kamera etrafında parlak halka oluşuyor. Bu sayede selfie çekmek isterseniz nereye bakacağınız çok daha iyi anlaşılıyor. Kamera deliği de son derece belirgin olduğundan dolayı bu tür bir uygulamaya gerek var mıydı bilemiyoruz. Fakat Samsung, S10 serisinde işini şansa bırakmak istemiyor.


Samsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görsellerSamsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görseller
Samsung One UI, Batarya Yeniliği İle GeliyorSamsung One UI, Batarya Yeniliği İle Geliyor
Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir?Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir?

PAYLAŞ