Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak? - Haberler - indir.com

Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-12 23:59:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Samsung'un gözde telefonlarından birisi olan Samsung Galaxy S10'a ait yeni bir görsel gündeme geldi. Bu görsele göre bakın Samsung Galaxy S10'nun ekran görüntüsü nasıl olacak. 

Son günlerde her yerde Samsung Galaxy S10 hakkında haber görür olduk. Hatta bazen eh bee yeter artık dediğimiz zamanlarda oldu. Ancak Samsung o kadar iddialı bir telefon çıkartıyor ki insan bu telefonu konuşmadan edemiyor. Bugün ise yayınlanan bir görselde Samsung'un Infinity-O ismini verdiği ekrana gömülü bir ekran sistemi olacağını öğrendik. İnternet ortamında yaptığı sızıntılar ile sürekli gündeme gelen Ice Universe, Samsung'a yakın kaynaklarca elde ettiği bilgilere göre hareket etti ve her gün gündeme gelen cihazın ekran boyutlarını tekrardan gündeme serdi. 

Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!

Sızıntılar doğru ise AMOLED ekrana sahip olacak

Ice Universe her daim sızıntılar peşinden koşması ile ünlü. Bizde yaptığımız birçok sızıntı haberlerinde kendisini ismini sık sık kullandığımız gibi bu haberde de ismini kullandık. Ice Universe, tarafından aktırılan bilgiye göre Samsung Galaxy S10'nun Lite modelinde 2K çözünürlüğüne sahip 5.8 inçlik Super AMOLED ekran özelliğine sahip olması ile meşhur. Sizlerde iyi biliyorsunuz ki son dönemlerde AMOLED ekran her telefonun sahip olmak istediği bir özellik. Tüm bunların dışında ise standart Samsung Galaxy S10 modelinin 6.1 inçlik 2K çözünürlüklü Super AMOLED bir ekran üzerine kurulacağını görmekteyiz. Son olarak ise şayet bu sızıntı gerçek ise Samsung Galaxy S10 Plus modelinde 6.4 inçlik Super AMOLED ile birlikte geleceği gözler önüne seriliyor.

 


Snapdragon 855'li Galaxy S10+ Exynos 9820'i Geride BıraktıSnapdragon 855'li Galaxy S10+ Exynos 9820'i Geride Bıraktı
İşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktıİşte Galaxy S10 Modelinin Gerçek Görüntüsü Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı SızdırıldıSamsung Galaxy S10'un Ön Kamera Tasarımı Sızdırıldı

PAYLAŞ