Galaxy S10'un bazı özellikleri açıklanıyor! - Haberler - indir.com

Galaxy S10'un bazı özellikleri açıklanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 16:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung' un sektördeki cihazlara yön veren serisi olan ve kullanıcıların hafızasına kazınan S serisi yakında 10. telefonunu çıkarmayı planlıyor. Teknolojik özellikleri konusunda bir çok bilginin dolaştığı S10 serisi hakkında güvenilir kaynaklardan yavaş yavaş ilk bilgiler gelmeye başlıyor. Güney Kore merkezli bir kaynağın sızdırdığı bilgilere göre Samsung' un yeni amiral gemisinde ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve 3D kamera yer alacak.

Samsung' un akıllı telefon piyasasında yer yapmasını sağlayan önemli etken olan S serilerinin yakında 10. telefonu kullanıcıların beğenisine sunulacak. Serinin 10. yılında piyasaya sürülecek olan modelin kullanıcılar tarafında beklentisi oldukça yüksek. Zira İphone , 10. yılına özel olarak ürettiği İphone X akıllı telefon modelini donanım ve performans olarak daha fazla donatmış ve kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Bu sebeple 2018 yılı Samsung için beklentinin bir hayli yüksek olduğu bir yıl olacak. Bu durum da şirketin kullanıcılarının beklentilerini karşılama noktasında büyük bir strese sokuyor.

Güney Kore' li bir haber sitesinden alınan bilgilere göre Galaxy S10 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung' un yeni amiral gemisi olacak olan telefonun kod adı ve muhtemel özelliklerinin yer aldığı bir rapora göre Samsung , 10. yılına özel olarak üreteceği telefonunda beklentileri karşılamak için bir çaba içinde olduğu görülüyor. 'Beyond' kod adına sahip cihaz  ekrana entegre parmak izi sensörü ve 3D kamera özellikleri ile kullanıcılarının beklentilerini karşılamak istiyor





PAYLAŞ