Galaxy S10'da zil sesi nasıl kaydedilir? - Haberler - indir.com

Galaxy S10'da zil sesi nasıl kaydedilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-09 12:34:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Son zamanların en dikkat çeken akıllı cihazları arasında yer alan Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazda zil sesi kaydetmek diğer cihazlara göre biraz farklıdır. S10 cihazınızdan zil sesi kaydetmek için ilk olarak zil sesini içeren mesajı açmalı ve bunu cihazınıza kaydetmelisiniz. Yazımızda Galaxy S10 cihazınızda zil sesi kaydedebileceğiniz farklı yöntemler hakkında bilgi edineceksiniz. Akıllı cihazınızı özelleştirmek için zil sesi seçenekleri hakkında bilgi edinmeye hazır olun. 

S10'da zil sesi kaydetme işlemi nasıl yapılır?

- Galaxy S10 modelli akıllı cihazınızda zil sesi kaydetmek için ilk olarak bir Ana ekrandan, uygulamalar ekranına erişmek için ekranın ortasından yukarı veya aşağı kaydırın.

Galaxy Fold siparişleri yola çıkıyorGalaxy Fold siparişleri yola çıkıyor

- Ardından ise mesajlaşma uygulamasını açın ve varsayılan SMS uygulamasını değiştirmeniz gerekirse onay vermek için Evet seçeneğini seçin. 

- Gelen Kutusu'ndan, zil sesini içeren mesaja basın.

- Ek Kutusunu basılı tutun.

- Eki Kaydet seçeneğine basın. Varsayılan olarak, dosyanın indirme klasörüne kaydedilmesi amaçlanmıştır. Ses dosyasını zil sesi seçeneği olarak görüntülemek için, Dahili depolama> Zil sesleri konumuna gitmeniz gerekir. Bunu yapmak için dosyaları Uygulamalar -  Samsung - Dosyalarım yolunu kullanabilirsiniz.

Kaydetmiş olduğunuz zil sesini kullanmak için aşağıdaki adımları takip edin;

- Uygulamalar ekranına ana ekrandan erişmek için ekranın ortasından yukarı veya aşağı kaydırın

- Ayarlar uygulamasını açın

- Ses ve Titreşim'e basın

- Zil sesini seçin

- Seçenekler arasında bir zil sesi seçin ve ardından önceki ekrana dönmek istiyorsanız sol ok simgesine (sol üst) basın. Bu noktada, mavi bir nokta görünür ve tonun seçilip seçilmediğini gösterir.

 


Samsung Galaxy S10'da battarya ömrü nasıl iyileştirilir?Samsung Galaxy S10'da battarya ömrü nasıl iyileştirilir?
Galaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçlarıGalaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçları
Zorlu şartlara özel Samsung Galaxy Tab Active Pro fiyatı ve özellikleriZorlu şartlara özel Samsung Galaxy Tab Active Pro fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ