Galaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Galaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 14:53:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Neredeyse her gün Samsung’un amiral gemisi modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. 2019 yılının kuşkusuz en çok beklenen amiral gemisi modellerinden olan Galaxy S10 serisini onuncu yıla özel olarak göreceğiz. Tam 6 kameralı bir yapı ile gelmesi beklenilen Galaxy S10 Special Edition modeli için geçtiğimiz günlerde bir haber daha paylaşmıştık. Şimdi ise Galaxy S10 serisinde yer alacak yeni bir teknoloji ve yepyeni detaylar ortaya çıktı. 2019 yılı telefon üreticileri ile beraber Samsung için bir hayli hareketli ve yoğun geçecek. Katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon modeli henüz geliştirilirken diğer yandan Galaxy S10 modelinin tanıtım öncesindeki detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. MWC 2019 ile beraber Galaxy S10, Galaxy S10 Lite ve S10 Plus modellerini göreceğiz.

6 Kameralı Dikkat Çeken Galaxy S10

Galaxy S10 İşlemcisi Exynos 9820 DuyurulduGalaxy S10 İşlemcisi Exynos 9820 Duyuruldu

Yukarıda saydığımız dört model haricinde birde 6 kameralı ve 5G destekli Galaxy S10 Special Edition modelini göreceğiz. Kamerası ile ön plana çıkacak olan bu modelde 6.7 inç büyüklüğüne sahip AMOLED bir ekran bulunacak. Ön yüzeyde iki arka tarafta ise dörtlü kamera sistemine sahip cihaz toplamda 6 kamera sistemine sahip olacak. Hem ekran hem de kamera ile dikkatleri üzerine çekecek olan modelin başka dikkat çeken bir özelliği daha ortaya çıktı.

Seramik Arka Yüzey

Gelen yeni sızıntılar doğrultusunda Galaxy S10 Special Edition modelinin arka yüzeyini sermaik olarak göreceğiz. Model onuncu yıla özel bir cihaz olacağı için tasarım noktasında da farkını koyarak diğer 3 modele göre daha pahalı bir fiyat etiketine sahip olacak. Beyond X olarak gözeüken bu yeni model yepyeni teknolojilere sahip olacak. Galaxy S10 serisinin en güçlü ve Premium modeli olacak Special Editio’nun seramik ile kaplanacağı belirtiliyor. Bu noktada cihazın Xiaomi Mi Mix serisinde olduğu gibi arka yüzeyi seramik bir panele sahip olacak. Bu sayede daha şık bir görünüme sahip olacakken cihazın beyaz ve siyah renk seçeneklerinin bulunması bekleniyor. 3 boyutlu yüz tarama sensörü ile gelecek olan model depolama tarafında ise dahili olarak 512 GB sunabilecek.


Galaxy S10 Tasarım Patenti GözüktüGalaxy S10 Tasarım Patenti Gözüktü
Galaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri GeliyorGalaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri Geliyor
6 Kameralı Galaxy S10 Ortaya Çıktı6 Kameralı Galaxy S10 Ortaya Çıktı

PAYLAŞ