Galaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçları - Haberler - indir.com

Galaxy S10'da süper yavaş çekim video ipuçları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-05 22:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un son nesil amiral gemisi modeli olan Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus cihazların güçlü donanım özellikleri ile ön plana çıkıyorlar. Sadece güçlü performans değil kamera yetenekleri de dikkat çeken Galaxy S10 serisinde, üst seviye bir ağır çekim yeteneği bulunuyor. Ağır çekim modu ile oldukça etkileyici ve ilginç görüntüler ortaya çıkabiliyor. Sizlere bu içeriğimizde Galaxy S10 serisi ile yapabileceğiniz bazı yavaş çekim ipuçlarına göz atacağız.

Galaxy S10 Süper Yavaş Çekim İpuçları

Galaxy A90 5G tanıtıldı; işte özellikleriGalaxy A90 5G tanıtıldı; işte özellikleri
  • Işık: İyi ve kaliteli bir ağır çekim videosu istiyorsanız ışık önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Ağır çekim yapacağınız ortam ve açı ne kadar aydınlık olursa, ağır çekimdeki titremeler bir o kadar az olacaktır.
  • Tersine çevir: Bir ağır çekim videosunda düzenleme moduna geçiş yaptığınız zaman başlangıç noktasını ve bitiş noktasını sürükleyin. İkinci parantez kısmını oynatarak ise ağır çekim gerçekleştirilen yeri dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
  • Ses parçası ekleme: Ağır çekim görüntünüze bir ses eklemek için arama çubuğunun üzerinde yer alan Müzik balonuna dokunun. Daha sonra gelen liste bölümünde mevcut olarak parça seçimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Reverse ve Döngü: Süper yavaş çekim videonuzu ter çevirme işlemi ile klibi döngü haline getirmeniz gibi yetenekler de bulunuyor. Videoyu açmak için dokunun ve üç nokta simgesine basarak Ayrıntılar kısmını seçip alt bölümde üç klip göreceksiniz.
  • Zamanlayıcı uzatma: Süper yavaş videoların Galaxy S10 için kayıt süresi 0.4 saniye ile 0.8 arasında değişiyor. İlki en iyi sonuçta olurken ikincisi ise standart kalite oluyor.



Galaxy Fold siparişleri yola çıkıyorGalaxy Fold siparişleri yola çıkıyor

PAYLAŞ