Galaxy S10'da PowerShare Özelliği Olacak - Haberler - indir.com

Galaxy S10'da PowerShare Özelliği Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 11:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni Galaxy S10 serisi ile beraber sadece tasarım özellikleri değil modelde yer alacak olan teknolojiler de merak ediliyor. Şimdi ise şirketin rakip bir markada bulunan özelliği kendi amiral gemisinde kullanacağı ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Huawei’nin son olarak tanıtmış olduğu ve satış sunulan amiral gemisi ailesi Mate 20 Pro serisinde dikkat çekici bir şarj teknolojisi bulunuyordu. Bulunan bu şarj teknolojisi sayesinde Huawei Mate 20 Pro cihazı ile bir başka akıllı telefonu şarj etmek mümkün oluyordu. Şimdi ise Güney Koreli şirketin bu özelliği ilham aldığı ve yeni Galaxy S10 modelinde Powershare ismiyle benzer bir özelliği sunması bekleniyor. Mate 20 Pro’nun en çok konuşulan yeteneklerinden olan bu özelliğin detaylarına gelin bakalım.

Samsung Powershare Özelliği

Samsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda ettiSamsung Apple'la dalga geçerken Galaxy A8s ile kulak girişine veda etti

Huawei’nin Ekim ayı ile beraber tanıtmış olduğu Mate 20 Pro serisi sahip olduğu kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra kablosuz şarj etme desteği ile de başka kablosuz şarj özelliğine sahip akıllı telefonları şarj etmesi mümkün olmuştu. Bu özellik tıpkı bir kablosuz şarj istasyonu gibi çalışıyor ve normal bir hız ile şarj edebiliyor. Samsung ise bu özelliği Powershare adı ile kullanıcıların sunmaya hazırlanıyor. Özelliğin sunacağı detaylar ve yetenekler henüz belli olmazken, markada bulunan tescilli kablosuz şarj özelliğinin bir devamı olması bekleniyor. Diğer yandan başka akıllı telefonların yanı sıra Samsung PowerShare özelliği sayesinde Galaxy S10 modeliyle akıllı saatlerinde şarj edilebilmesi bekleniyor.

Galaxy S10 serisinde diğer markaların yeni öncü teknolojilerinin bir benzerlerini görmemiz bekleniyor. Sadece donanım tarafında değil kamera yetenekleri ile de ön plana çıkacak olan modelin tanıtımı olan 2019 Şubat ayı ile beraber MWC etkinliği kapsamında resmi olarak göreceğiz.  


Galaxy S10 Hakkında Kesinleşen Tüm ÖzelliklerGalaxy S10 Hakkında Kesinleşen Tüm Özellikler
Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?Galaxy S10'un ekranı nasıl olacak?
Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!Samsung Galaxy S10'un Fiyat Etiketi Belli Oldu!

PAYLAŞ