Galaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilir - Haberler - indir.com

Galaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 14:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Yine bir sızıntı yaşanan Galaxy S10’a dair elde edilen görüntüler, cihazda kripto para cüzdanının bulunabileceğine işaret ediyor.

Kısa bir süre sonra görücüye çıkması beklenen ve bu yılın en çok merak edilen amiral gemilerinden birisi olan Galaxy S10’a dair, yine bir görüntü sızdırıldı. Bugüne dek, yeni Galaxy S serisi hakkında pek çok bilgi edinildi. Hem donanımsal hem de tasarımsal anlamda birçok sızıntı ile gündeme gelen Galaxy S10 serisinde yaşanan yeni sızıntı, bir konu hakkında daha meraklılarına ipucu verdi.

Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı

Geleceğin parası olarak görülen kripto paraların, son zamanlarda düşüşte olsa da yeniden yükselişe geçeceği düşünülüyor. Bununla birlikte analizler, kripto paraların önümüzdeki yıllarda kullanım alanının da genişleyeceğini söylüyor. Samsung da tüm bunları dikkate almış olacak ki Galaxy S10’da bir kripto para cüzdanına yer verecek.

Galaxy S10'un parmak izi tarayıcısı onaylandı

Yeni cüzdanlar, Bitcoin, Bitcoin Cash ve ERC20'yi destekleyecek

Samsung Galaxy S10’a dair sızdırılan yeni görsel, Gregory Blake ve Ben Geskin tarafından sızdırıldı. Gregory Blake ve Ben Geskin’in söylediğine göre, sızdırılan görüntüler, Samsung Blockchain KeyStore’a ait. Sızdırılan cihaz görüntüsünden ziyade dikkat çeken şey ise cihazın ekranında yer alan yazı. Bu yazıya bakılırsa, Samsung Galaxy S10’da bir kripto para cüzdanı yer alacak. Görsele göre uygulama Ethereum’u destekliyor ve SamMobile bu cüzdanların Bitcoin, Bitcoin Cash ve ERC20'yi de destekleyeceğini söylüyor.

Henüz kripto para cüzdanının ilk günden kullanıcılara sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. İlk etapta, uygulama aktif olmayabilir. 20 Şubat’ta gerçekleşecek olan resmi Galaxy S10 serisi tanıtımı sırasında, uygulamanın aktif olarak kullanılacak olması halinde, kripto para cüzdanından söz edileceği tahmin ediliyor.20 Şubat itibariyle ile cihaza dair tüm merak edilenler, resmi olarak açığa çıkacak.

Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı



PAYLAŞ