Galaxy S10'da Kablosuz Güç Paylaşımı Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Galaxy S10'da Kablosuz Güç Paylaşımı Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 10:41:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazlarda kablosuz güç paylaşımı özelliğini kullanmak mümkündür. Gerekli işlemler tamamlandığı anda Galaxy S10 akıllı cihazınız ile kablosuz güç paylaşımı yapmak sandığınız kadar da zor değildir. Yazımızın içeriğinde Galaxy S10 ile kablosuz bir şekilde güç paylaşımı özelliğinin nasıl yapıldığını değerlendireceğiz. Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz günlerde duyurduğu üst düzey akıllı cep telefonu Galaxy S10 cihazda diğer akıllı cihazların şarj edilmesini sağlayan Wireless PowerShare yani Kablosuz Güç Paylaşımı özelliğine yer veriyor. Bu özellik sayesinde kablosuz bir şekilde farklı bir akıllı cihazı şarj edebilirsiniz. 

Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazlara getirilen bu işlev sayesinde kablosuz şarj destekli diğer akıllı telefonları şarj etmek mümkün olsa da buradaki esas amaç S10 modelli akıllı cihazlara eşlik eden Galaxy Buds kulaklık ve Galaxy Watch akıllı saat gibi Samsung aksesuarlarının pratik şekilde şarj edilebilmesini sağlamak. Yani akıllı cihazınız sayesinde diğer alternatif ürünlerinizi de şarj ederek acil durum esnasında kullanım elde edebilirsiniz. Son zamanların en çok ihtiyacı olan şarj meselesi de bu şekilde aydınlık kazanabiliyor. Değerlendirdiğimiz taktirde oldukça işlevsel bir özellik olan kablosuz güç paylaşımı sayesinde akıllı cihazlarınızı adeta bir şarj aleti olarak kullanabilirsiniz. 

Samsung Galaxy S10 Parçalarına AyrıldıSamsung Galaxy S10 Parçalarına Ayrıldı

Galaxy S10'da kablosuz güç paylaşımı 

Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazınızın kablosuz güç paylaşımı özelliğinden faydalanmak adına aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. 

- Bu işlemi yapmadan önce ilk olarak Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazınızın bildirim çubuğunu yukarıdan aşağıya indirin.

- Aşağıya doğru kaydırma hareketini tekrar uygulayın ve hızlı ayarlar simgelerinin yer aldığı bölümün açılmasını sağlayın.

- Wireless PowerShare yani Kablosuz Güç Paylaşım özelliğini seçin.

- Galaxy S10 akıllı telefonla başka bir cihazı şarj etmek için ekranda beliren yönergeleri takip ederek ilerleme kat edin. 

Wireless PowerShare yani Kablosuz Güç Paylaşımı özelliğini kullanarak farklı bir akıllı cihazı şarj etmek isterseniz iki cihazın da arka yüzlerini birbirine temas edecek şekilde konumlandırın. Cihazların doğru bir şekilde birbirine temas ettiğinden emin olun. Galaxy Buds'ı şarj etmek için kulaklığın taşıma kılıfını cihazın arkasına koymanız yeterli olacaktır. Bağlantının sağlandığını haber veren bildirim ses tonunu duyacaksınız. 

Samsung Galaxy S10 cihazınız ile başka bir cihazı şarj etmeye başlamadan önce elbette ki şarj etme aşamasında mevcut akıllı cihazınızın yani mevcut S10 modelli akıllı cihazın şarjının yeterli olup olmadığını kesinlikle kontrol edin. Aksi halde verimli bir sonuç elde edemeyeceksiniz. Şarj etmek amacıyla kullanacağınız akıllı telefonun pil seviyesi % 30'un altına düşerse bu özellik otomatik olarak devre dışı kalacaktır. Üst düzey teknoloji doğrultusunda geliştirilmiş olan bu özellik sayesinde acil durumlarda hem aynı modeldeki akıllı cihazı şarj edebilir hem de Galaxy S10 modelli akıllı cihazların alternatif ürünlerini de şarj edebilirsiniz. 

 


Samsung Galaxy S10'un Tamir Edilebilirlik Puanı Belli OlduSamsung Galaxy S10'un Tamir Edilebilirlik Puanı Belli Oldu
Samsung Galaxy S10 5G Fiyatı ve Çıkış Tarihi belli oldu!Samsung Galaxy S10 5G Fiyatı ve Çıkış Tarihi belli oldu!

PAYLAŞ