Galaxy S10'da Galaxy’nin en iyi 10 özelliği - Haberler - indir.com

Galaxy S10'da Galaxy’nin en iyi 10 özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-01 13:51:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung her geçen gün kendini bir adım daha iletiye taşıyarak teknolojik gelişimlerden olumlu etkilendiğini ortaya koyuyor. Şirket, Galaxy S10 ailesini yeniden yapılandırarak Dinamik Amoled ekran özelliği, profesyonel düzeyde kamera özelliği ve aynı zamanda yüksek kalitede olan performans düzeyi ile geleceğin akıllı telefon vizyonunu günümüze getiriyor. Samsung'un Glaxy S10 serisi son teknoloji ürünler arasında fark yaratmayı başaran bir sisteme sahiptir. Galaxy S10 modelli akıllı cihazlar ile, Galaxy serisini ile ilk kez karşılaştığımız 10 özellik ve hatta Galaxy serisinin en iyi 10 özeliğini listeleyeceğiz. 

Dinamik AMOLED Ekran Özelliği

Samsung tarafından üretilen Galaxy S10 serisi DCI-P3 renk aralığında % 100 Mobil Renk Hacmi için endüstrinin ilk sertifikasını ve TÜV Rheinland'dan Göze Uyum Sertifikasını alan Dinamik AMOLED ekran, mükemmel renkler, kontrast oranı ve en yüksek parlaklık özellikleri sunuyor. Üst düzey teknoloji doğrultusunda tasarlanan bu cihaz da görüntü ekran özellikleri oldukça başarılı bir şekilde işlenmiştir. Düşük ışık koşullarında bağımsız olarak ekran görüntü kalitesi ortaya koyuluyor. Cihazın ekran özellikleri oldukça kaliteli olup kullanıcıların sorunsuz bir şekilde kullanmasına imkan tanıyacaktır. 

Huawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi YapıldıHuawei'den Samsung Galaxy S10 Göndermesi Yapıldı

Ultrasonik Parmak İzi Tarayıcısı

Galaxy S10+ ve Galaxy S10 modelli cihazların yeni Ultrasonik Parmak İzi Tarayıcısı, bir akıllı telefondaki FIDO Alliance Biometric Component sertifikasını ilk kez alan sistem olarak olarak öne çıkıyor. Güvenlik açısından ve teknolojik açıdan üst düzey olup kullanıcılarına çeşitli imkanlar sunmaktadır. Ultrasonik Parmak İzi Tarayıcısı özelliği sayesinde kullanıcılar, hem şık bir şekilde akıllı cihazını kilitleyecek hem de sektörün en gelişmiş güvenlik sistemlerinden birine sahip olacaklar. Güvenlik sisteminin oldukça önemli olduğu şu günlerde akıllı cihazların ekran güvenliği de üst düzey olmalıdır. Samsung bu konuya önem vermiş olacak ki Galaxy S10 serisini güvenli bir sistem üzerine inşa etmiştir. 

Kablosuz Güç Paylaşımı

Bu özellik sayesinde Kablosuz Güç Paylaşımı teknolojisi, aynı zamanda Qi teknolojisine sahip olan diğer akıllı cihazlar da kablosuz şarj etmeye imkan tanıyor. Kendi cihazınız ile farklı cihazları da kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Kullanıcılar ekstra şarj cihazlarını yanında taşımadan da akıllı saatlerini ve kulaklıklarını kolayca şarj edebilirler. 

Süper Sabitleme

Süper sabitleme özelliği ise, kullanıcıların fotoğraf ya da video çekim esnasında yaşanabilecek sarsıntı sorununu ortadan kaldıracak bir özelliktir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar titreşim seviyesini en aza indirecektir. Süper sabitleme ile profesyonel çekimler yapmanıza yardımcı olacaktır. Hem fotoğraf hem de video çekimi esnasında oldukça faydalı olan bu özellik ile kusursuz içerikler üretmek hiç de zor değil. 

Oyun Desteği

Samsung'un Galaxy S10 serisi Android platformlarda ilk kez 64 bit oyun desteği sunarak oyunsever kullanıcıların da isteklerini karşılayacak düzeydedir. Galaxy S10 ayrıca Unity’nin yeni Adaptif Performans özellikleriyle de sorunsuz çalışıyor ve Dolby Atmos’un gelişmiş oyun modu da ilk kez akıllı telefonlara geliyor. Oyun oymayı seven kullanıcılar S10 cihazlarına piyasanın en popüler oyunlarını indirerek saatlerce sorunsuz bir şekilde oynayabilirler. 




Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
Samsung Galaxy S10 Parçalarına AyrıldıSamsung Galaxy S10 Parçalarına Ayrıldı
Samsung Galaxy S10+ Ekranında Beyaz Nokta Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy S10+ Ekranında Beyaz Nokta Ortaya Çıktı

PAYLAŞ