Galaxy S10'a mükemmel bir dokunuş: Energy Ring - Haberler - indir.com

Galaxy S10'a mükemmel bir dokunuş: Energy Ring

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-26 11:47:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından geliştirilen ve 20 Şubat tarihi itibari ile satışa sunulan Galaxy S10 modeli için özellikle çentiksiz ekran büyük beğeni almıştı. Telefon için geliştirilen yeni bir uygulama ise telefondaki bu özellikleri bir üst seviyeye çıkardı. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Samsung, Galaxy S10 Plus İçin İlk Güncellemeyi Yayınladı

Galaxy S10, Çin tarafından Samsung'u mutlu ettiGalaxy S10, Çin tarafından Samsung'u mutlu etti

Samsung, Galaxy S10 serisini 20 Şubat tarihi itibarıyla tanıtarak piyasaya sunarken bu tarihi itibariyle mobil sektörün en çok konuşulan cihazları arasında Galaxy S10 serisi yer aldı. Yeni telefonlarda farklı bir ekran teknolojisini kullanan Samsung, bu ekranda çentik tasarıma yer vermediği gibi çentiksiz Infinity-O ekran teknolojisini kullandı. Telefon için özel olarak geliştirilen yeni bir uygulama ise hem kamera bölümünü hem de batarya durumunu çok daha farklı bir hale getiriyor.

Energy Ring ne işe yarıyor?

Geliştirilen uygulama telefon kamerasının çevresinde bataryanın kapasite durumunun görüntülenmesini sağlıyor. Kullanıcıların kişiselleştirerek kendine özgü bir şekilde de ayarlayabileceği bu bildirim ekranı, kamerayı sardığı gibi tasarım açısından da telefona farklı bir görünüm katıyor. 

Galaxy S10 batarya problemi ile gündemde!

Kalan batarya düzeyini görüntülemek isteyen kullanıcılar için alternatif bir uygulama olarak dikkat çeken Enerji Ring aynı zamanda film izleme ya da oyun oynama sırasında da kapatılabiliyor. Pasif ve aktif duruma getirilmesi tamamen kullanıcıya bağlı bırakılmış olan Galaxy S10 uygulaması bugüne kadarki en dikkat çeken çalışmalardan birisi olmayı başarmış durumda.

Üreticilerin dikkatini çekebilir!

Uygulamanın tanıtımı ile birlikte büyük beğeni topladığı görülürken kısa süre içerisinde benzer tasarım ve özelliklerin telefon geliştiricileri tarafından da kullanıma sunulması bekleniyor. Kullanıcıların uygulamayı cihazlarına yükleyerek bu yeni tasarımı kullanabilmesi mümkün. Ücretsiz olan bu yeni uygulama, telefonunuza görünüm açısından ciddi bir etki yapacak. Yeni tasarım ise şöyle;




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ