Galaxy S10'a ilginç CEO müdahalesi! - Haberler - indir.com

Galaxy S10'a ilginç CEO müdahalesi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 09:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung'un piyasaya sunduğu telefon modellerinde kamera açısından geri planda kalması Samsung CEO’sunun duruma müdahale etmesine neden oldu. İşte konu ile ilgili yaşananlar. 

Samsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görseller

Galaxy S10'un parmak izi tarayıcısı onaylandıGalaxy S10'un parmak izi tarayıcısı onaylandı

Samsung, Galaxy S10 serisi ile birlikte piyasaya yeniden giriş yapmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Şu anda telefon ile ilgili son hazırlıkların yapıldığı bilinirken, Galaxy S10 için ilginç bir CEO müdahalesinin olduğu ortaya çıktı.

Yabancı basında yer alan bilgilerde Samsung için kamera konusunda geliştirmelerin yapılması adına özel olarak müdahale yapıldığı ve bu müdahale doğrultusunda kameraların daha iyi performans sunabilmesi adına geliştirmelerin yapıldığı öğrenildi. Markanın özellikle Apple ve Huawei’nin yeni modellerine karşı kamera açısından geride kalmaması adına böyle bir hamlede bulunduğu da belirtilirken mevcut geliştirmelerin telefondaki durumu nasıl değiştirdiği ve yeni telefonlardaki kamera performansının nasıl olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. 

Yeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli Oldu

3 kameralı ilk model!

Piyasaya sunulacak olan yeni model Samsung'un 3 arka kameraya sahip ilk modeli olma özelliğini taşıyacak ve daha sonraki modellerde bu kamera sayısının artırılması dahi bekleniyor. Üstelik telefonlardaki kamera iyileştirmeleri renk, ton ve keskinlik açısından da çok daha başarılı olacak. Bu açıdan bugüne kadarki süreçte Samsung kamera açısından almış olduğu eleştirilerin büyük bir kısmını ortadan kaldırabilmek adına oldukça titiz bir çalışma sürdürüyor. Galaxy S10 ile birlikte bu konudaki başarının ne kadar gerçekleşebileceği hisse net bir şekilde görülmüş olacak. 

Galaxy S10'un parmak izi tarayıcısı onaylandı


Samsung Galaxy S10 Plus Yeniden GözüktüSamsung Galaxy S10 Plus Yeniden Gözüktü
Galaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilirGalaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilir
Galaxy S10'un tüm detayları ile en net fotoğrafı görüldüGalaxy S10'un tüm detayları ile en net fotoğrafı görüldü

PAYLAŞ