Galaxy S10 ve Galaxy X ne zaman geliyor? - Haberler - indir.com

Galaxy S10 ve Galaxy X ne zaman geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-05 14:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, gelecek yıl akıllı telefon sektörüne sağlam bir giriş yapmak için çalışmalarına devam ediyor. Samsung'un önümüzdeki yıl içerisinde, herkeste merak uyandıran katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X'i tanıtacak. Galaxy X'in yanı sıra 2019 yılının başlarında şirketin tanıtması beklenilen bir diğer amiral gemisi de Galaxy s10 olarak biliniyor. Galaxy S10'un da yeni teknolojilerle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. teknoloji dünyası tarafından her iki modelin de net olarak ne zaman tanıtılacağı merak konusu. Bu konuyla ilgili bir takım tahminler yürütülse de henüz kesin bir bilgiye ulaşılmış değil.

Galaxy S10 ve Galaxy X, 2019'un ilk çeyreğinde görülebilir

Samsung, 9 Ağustos tarihinde Galaxy Note 9'un tanıtımını resmi olarak gerçekleştireceğini açıklamıştı. Galaxy Note 9'un tanıtım tarihi kesin olarak belli olunca, gözler bu kez şirketin katlanabilir telefonu Galaxy X ve bir diğer yeni modeli Galaxy S10'a çevrildi. Bu anlamda yürütülen tahminlere bakılırsa, Samsung Galaxy S10, MWC 2019'da teknoloji dünyasının karşısına çıkabilir. Galaxy X'in ise CES 2019 kapsamında tanıtılması bekleniyor. Galaxy X'in, CES 2019 kapsamında tanıtımının yapılması ve Şubat ayında da satışa çıkması tahminler arasında. Cihazın fiyatı için yine kesin olmamakla birlikte bin 850 dolar bilgisi veriliyor. Galaxy X'in, 3000 mAh ve 6000 mAh olarak esnek pile sahip olacağı biliniyor. Görüntüsünün ise yukarıda gördüğünüz görseli andıracağı düşünülüyor.

Galaxy S10'da ise Galaxy S9'da olduğu gibi arkada tek kamera bulunduğu söyleniyor. Galaxy S10 Plus'ta da yine Galaxy S9 Plus gibi çift kamera yer alacak gibi görünüyor.





PAYLAŞ