Galaxy S10 Tasarım Patenti Gözüktü - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Tasarım Patenti Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 11:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un 2019 amiral gemisi modeli olacak olan Galaxy S10 hakkında yepyeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yeni yılın en iddialı ve merak edilen amiral gemisi cihazı olacak olan Galaxy S10 serisi hakkında bugün gerçekleşen bir gelişme ile cihaz için alınmış olan tasarım patenti ortaya çıktı. Samsung’un şuan için katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon modeli ile Galaxy S10 serisi gündemde olan iki isim olarak biliniyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen bir geliştirici konferansında Galaxy S10 ailesinde bulunacak olan çentik tasarımı hakkında bazı bilgiler lanse edilmişti.

Galaxy S10 Tasarım Detayları

Uygun Fiyatlı Galaxy S10 Özellikleri Dikkat ÇekecekUygun Fiyatlı Galaxy S10 Özellikleri Dikkat Çekecek

Bu noktada Galaxy S10 modelleri Infinity-O adlı bir ekran tasarımı ile piyasaya geleceği biliniyordu. Şimdi ise ortaya çıkan bir rapor Galaxy S10 ailesi için alınmış olan patent detaylarını ortaya seriyor. Patent içeriğinde 12 tane ekran tasarımı yer alıyor. Birbirinden oldukça farklı olan bu ekranların bazıları kavisli yapıda olurken bazıları ise köşeleri yuvarlatılmış olarak görüyoruz. Buna göre ise Galaxy S10 modelinin ekran tasarımını kavisli bir yapıda görebiliriz. Ekranın sol üst alanında yer alacak köşede ise ekrana gömülü kamera ve sensörlerin yer alması bekleniyor. Diğer yandan Galaxy S10 ailesinde uygun fiyatlı bir S10 cihazının da bulunması bekleniyor.

Buna göre bu modeli Galaxy S10 Lite olarak göreceğiz. Lite cihazının ise düz bir ekran tasarımına sahip olması bekleniyor. Galaxy S10 Plus’ta kesin olarak yer alması beklenilen üçlü kamera kurulumu ise 8 nm’lik Exnoys 9820 işlemcisine sahip olacak. Bu modele ise 4000 mAh’lik bir pil güç verecek. Kutu içerisinden Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olarak çıkacak modelde yeni One UI arayüzü bulunacak. Bu yeni seriyi resmi olarak 25 Şubat’da gerçekleşecek olan MWC 2019 ile beraber görmemiz bekleniyor.  


Samsung Galaxy S10'nun görünümü nasıl olacak?Samsung Galaxy S10'nun görünümü nasıl olacak?
Samsung Galaxy S10'dan bomba sızıntılar!Samsung Galaxy S10'dan bomba sızıntılar!
Galaxy S10 İşlemcisi Exynos 9820 DuyurulduGalaxy S10 İşlemcisi Exynos 9820 Duyuruldu

PAYLAŞ