Galaxy S10 Plus'ta Çift Selfie Kamerası Görebiliriz - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Plus'ta Çift Selfie Kamerası Görebiliriz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 16:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung'un Galaxy S9 serisi ile beraber beklediği satış rakamlarına erişemediği biliniyor. Bu noktada şirketin önümüzdeki nesil yeni amiral gemisi modeli şimdiden merak edilmeye başlandı. Yeni modele dair sızıntılar gelmeye devam ederken Galaxy S10 Plus olarak gelmesi beklenilen güçlü modeli kamera odaklı bir cihaz olması düşünülüyor. İddialar doğrultusunda Galaxy S10 Plus modelinin çift selfie kamera ile gelmesi bekleniyor. Bu noktada şirketin arka kamerada olduğu gibi ön kamerada da dikkatleri toplayacağa benziyor.

Google'un yeni amiral gemisi olması beklenilen Google Pixel 3 içinde çift arka kamera yerine çift selfie kamerası kullanılacağı söz konusu durumlardan olmuştu. Fakat Galaxy S10 Plus serisi ile hem ön hemde arka yüzeyde çift kamera yapısı bizleri karşılayabilir. Diğer yandan kamera yanında yer alacak yeni teknolojik sensörler ise şuan için belirsizliğini koruyor. Samsung cephesinde çift selfie kamerasını Galaxy A8 ve Galaxy A8 Plus modellerinde görmüştük. Bu çift selfie kamerası ile ön kamera ile çekimlerde bokeh etkisi ve daha iyi bir görüntü kalitesi sağlanması bekleniyor.

Çift ön kameranın Galaxy S10 serisinde Plus modeline özel olacağı ve bu noktada Galaxy S10 için tek kamera göreceğimizin anlamına geliyor. Diğer yandan arka yüzeyde yer alması beklenilen üçlü kamera sisteminin ise Huawei P20 Pro serisine benzer bir yapıda gelmesi düşünülüyor. Bu noktada değişken diyafram ve monokrom çekim gibi birçok desteği göreceğiz. Yeni nesil amiral gemisi ailesinde ekrandan parmak izi okuma ve yüz tanıma gibi olası yeteneklerinde cihazda yer alacağı şimdiden beklentiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ