Galaxy S10 Plus kamerası ile konuşulacak - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Plus kamerası ile konuşulacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 10:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Samsung bu yıl içerisinde tanıttığı S serisi üyeleri S9 ve S9 Plus ile beklediği başarıyı yakalayamadı. Satış rakamlarında pek iç açıcı sonuçlar elde edemeyen Samsung, S serisi için artık önüne bakarak gelecek yıl çıkaracağı yeni Galaxy S10 ve S10 Plus modellerine yoğunlaşmayı amaçlıyor.  Henüz cihazların tanıtımına ve çıkışına uzun bir süre olsa da zaman zaman S10 ve S10 Plus?a dair merakları giderecek bazı bilgiler gündeme geliyor.  Bu bilgilerin arasına kısa bir süre önce bir yenisi eklendi. Bilindiği üzere Huawei P20 Pro ile birlikte üçlü arka kamera furyası başlamıştı. Elde edilen bilgilere bakılırsa, Samsung da bu furyaya katılmaya hazırlanıyor.

Galaxy S10 Plus kamerasına dair yeni detaylar ortaya çıktı

Birçok akıllı telefon kullanıcısı için, cihazının kamera özellikleri büyük önem taşıyor. Akıllı telefon geliştiricileri de bu durumun farkında olacak ki artık kamera özelliklerine daha da önem veriyorlar. Bu anlamda kullanıcıların ilgisini çekmeye hazırlanan modellerden birisi de S10 Plus. Beyond2 kod adına sahip S10 Plus?ın kamera özelliklerine dair bazı bilgiler ortaya çıktı.

Buna göre; cihazın değişken diyafram karakteristikleri sahip olacağı söyleniyor. Bu durum, f/1.5 ve f/2.4 diyafram aralığında geçiş yapabilmesine olanak tanıyor. S10 Plus?ın 16 Megapiksel geniş açı sensörle gelmesi bekleniyor.  Sensör, otomatik odaklanma ya da optik görüntü stabilizasyonu desteğine de sahip olabilir. Bu lens aynı zamanda beraberinde 123 derece açı ve f/1.9 diyafram sunacak. Optik yakınlaştırma konusunda henüz bir bilgi elde edilmemiş olsa da ortaya çıkan bu bilgilerin doğruluğu söz konusu olduğunda, S10 Plus?ın kamerası ile damga vurması bekleniyor. Tüm bu bilgiler 2019?un Şubat ayında netlik kazanacak.





PAYLAŞ