Galaxy S10 Plus Ekran Tasarımı Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Plus Ekran Tasarımı Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 17:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un Şubat ayı ile beraber tanıtılacak olan Galaxy S10 modelleri hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Modelin 3 farklı versiyon olarak karşımıza çıkması beklenirken, şimdi ise Galaxy S10 Plus hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. 2019 yılının kuşkusuz en fazla merak edilen akıllı telefon serilerinden birisi olan Galaxy S10 cihazı gerek performans gerekse kamera tarafında rekor kıran bir model olması bekleniyor. Galaxy S10’un sahip olacağı tahmini özelliklere baktığımızda başta 5G teknoloji desteği ile ön plana çıkan bir model olacak. Diğer yandan sızıntılara göre 5G desteğine sahip olacak olan Premium Galaxy S10 modelinin hem depolama hem de RAM tarafında dünyada bir ilke imza atması bekleniyor.

Samsung Galaxy S10 Detayları

Galaxy S10'da PowerShare Özelliği OlacakGalaxy S10'da PowerShare Özelliği Olacak

Bu kapsamda serinin Premium ve en güçlü modeli olacak olan Galaxy S10 Plus cihazında 12 GB RAM belleği bulunması bekleniyor. Dünyanın en fazla RAM kapasiteli cihazı olacakken depolama tarafında ise 1 TB gibi devasa bir boyutla bir ilke imza atılması düşünülüyor. Cihazın ekran tarafında ise tıpkı Note serisinde olduğu gibi 6.7 inçlik büyük bir ekranın yer alması bekleniyor. Daha önce ortaya çıkan bazı detaylara göre ise SM-G75FC model numaralı cihazın 512 GB bir depolama alanı ile geleceği iddia edilmişti. Birden fazla Galaxy S10 sızıntıları gerçekleştiği için muhtemel olarak 2019’da farklı versiyon ve özelliklere sahip Galaxy S10 cihazları göreceğiz.

Yeni Galaxy S10 Ailesinin Ekran Boyutları Belli Oldu

Modeller aralarında boyut farklarına sahip olurken ayrıca kamera tarafında da farklar bulunacak. En güçlü model Galaxy S10 Plus’un arka yüzeyinde dörtlü kamera sisteminin bulunması bekleniyor. Yeni serinin oldukça güçlü özelliklere sahip olması beklenirken, sızdırılan ekran görseline yukarıdan erişebilirsiniz. Bakalım 2019’da güç ve performans anlamında nasıl bir rekabet oluşacak göreceğiz.  


Samsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haberSamsung Galaxy S10'dan, yeni bir sızıntı haber
5G'li Samsung Galaxy S10+ İddialı Geliyor!5G'li Samsung Galaxy S10+ İddialı Geliyor!
Samsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görsellerSamsung Galaxy S10'un tasarımını gösteren yeni görseller

PAYLAŞ