Galaxy S10 Plus Canlı Görselleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Plus Canlı Görselleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 13:56:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yılın hiç kuşkusuz beklenen en iddialı akıllı telefon modelleri arasında Galaxy S10 serisi yer alıyor. Modeller hakkında her geçen gün yeni bir sızıntı ortaya çıkarken bugün gerçekleştirilmiş olan bir sızıntı ile Galaxy S10 Plus modelinin canlı bir şekilde ortaya çıktığını görüyoruz. Gün yüzüne çıkan modelin canlı görselleri internet ortamına sızarken bu noktada cihazın tasarım detayları hakkında da bilgiler belli olmuş oluyor. 2019’un Şubat ayı ile beraber resmi olarak görmemiz düşünülen Galaxy S10 serisi hakkında sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Bir yeni sızıntıda ise paylaşılan görseller ile Galaxy S10 Plus’un canlı olarak tasarımı ve kutusu ortaya çıkmış oluyor. Aşağıda göreceğiz fotoğrafta cihazın detaylarını ve bazı belli olan özelliklerine erişebilirsiniz.

Galaxy S10 Plus Canlı Görüntü

Yeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya ÇıktıYeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya Çıktı

Özellikle daha önceki sızıntı bilgileri ile ortaya çıkan model görsellerinin örtüştüğünü söyleyebiliriz. Galaxy S10 Plus’un arka yüzeyinde yatay bir şekilde bulunan üçlü kamera sistemini görüyoruz. Cihazın zaten üçlü kamera sistemi ile gelmesi beklenirken şimdi ise konumlandırma noktasında en net detay gözükmüş oldu. Ayrıca cihazın ön yükleme ekranıyla beraber kutusunun da yine sızdırılan görseller arasında bulunduğunu belirtelim. Kesin olan bazı Galaxy S10 Plus özellikleri ise şu şekilde;

  • Güvenlik: Ekrandan parmak izi okuyucusu
  • Arka kamera: Yatay şekilde konumlandırılmış üçlü kamera sistemi
  • Ekran: Infinity-O ekran tasarımı ile beraber ekrana gömülü kamera sistemi

Kutu içerisinden Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkmasına kesin gözüyle bakılan model ayrıca yeni One UI arayüzüne sahip olacak. Samsung’un bu yeni arayüzü amiral gemisi modeller de bulunuyor. Cihazı resmi olarak 25 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan MWC 2019 etkinliği ile beraber görmemiz bekleniyor. Bakalım Samsung beklenen atılımı bu yeni model serisi ile gerçekleştirecek mi göreceğiz.


Galaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli OlduGalaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli Oldu
Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!
Samsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları AşacakSamsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları Aşacak

PAYLAŞ