Galaxy S10 Plus, 5 Kamerayla Çıkabilir! - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Plus, 5 Kamerayla Çıkabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Birçok önemli teknolojinin yer alacağı yeni amiral gemisi ailesi olan Galaxy S10 Plus'un kamera yetenekleri ile ön plana çıkması bekleniyor. Gelen bilgilere göre Galaxy S10 Plus modelini 2019 yılından önce görmeyeceğiz. Ancak gelen sızıntılar doğrultusunda modelin yeni özellikleri meydana çıkmaya devam ediyor. Kore kaynaklı The Bell sitesinin gerçekleştirmiş olduğu yeni sızıntıya göre Samsung'un bu yeni modelinde şirket tam beş kamera sistemi kullanabilir. Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da şirketin amiral gemisini üç farklı model ile pazara sunması bekleniyor. Bu serinin en üst modeli ise Galaxy S10 Plus versiyonu olacak.

Galaxy S10, 5 kameralı olacak!

Galaxy S9 Plus selefi modeli hakkında gelen ilk iddialara göre cihazda tıpkı P20 Pro gibi üç kamera sistemi yer alacaktı. Ancak şimdi ise ön yüzeyde çift kamera sistemi yer alması bekleniyor. Samsung tarafında çift selfie kamerasını orta segment Galaxy A8 serisinde de görmüştük. Ön yüzey içinde derinlik efekti bu sayede uygulanmış oluyor. Galaxy S10 Plus ailesinde ise yine çift ön kamera sistemi bizleri karşılayacak.

Bu noktada yeni cihaz ile beraber Apple'ın Face ID teknolojisine rakip olacak gelişmiş bir yüz tanıma teknolojisini görebiliriz. Ön yüzeyde yer alacak olan ikinci kamera derinlik efektinin yanı sıra gelişmiş bir yüz tanımaya sahip olabilir. Kamera tarafındaki bu gelişimlerin haricinde yeni Galaxy S10 Plus modeli üst seviye bir işlemciye sahip olacak. Muhtemel olarak 6 GB RAM kapasitesinin bulunması beklenilen yeni cihaz iddialı özelliklere sahip olacak. Son olarak bu modeli 2019'dan önce göremeyeceğimizi hatırlatalım.





PAYLAŞ