Galaxy S10 parmak izi tarayıcısında şartları değiştirecek - Haberler - indir.com

Galaxy S10 parmak izi tarayıcısında şartları değiştirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 17:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Galaxy S10 modeli ile büyük bir beklenti yaratan Samsung’un parmak izi bölümünde bir dizi yeniliğe gideceği belirtildi. İşte konuşulanlar.

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S10 ile yine konuşulmaya başlandı. Bugüne kadar yeni telefon ile ilgili pek çok iddia gündeme gelirken son olarak en çok dikkat çekenlerden birisi de Galaxy S10’de yer alacak parmak izi okuyucusu oldu.

Üç Yeni Galaxy S10 Modeli GörebilirizÜç Yeni Galaxy S10 Modeli Görebiliriz

Galaxy S10'dan müjdeli haber geldi!

Yeni teknoloji kullanılacak

Konuşulanlara göre Galaxy S10 ile birlikte parmak izi okuma teknolojisinde arka bölümde yer alacak bir aparat yerine ekrana geçecek. Bu değişiklik ile birlikte dikkat çeken bir diğer detay ise Samsung’un bu alanda en iyi deneyimi sunacağının söylenmesi. Bu bakımdan parmak izi okuyucusu konusunda Samsung’un iddiaları gerçekleştirmesi halinde durumu lehine çevirmesi oldukça kolay olacak.

Şu anda kullanımda olan sensörlerdeki hızın daha da artması ve kullanımı çok basit hale getirmesi adına çalışmalar yapılırken Samsung’un yeni teknolojisinde biyometrik sensörler yerine ultrasonik sensörler kullanacağı ve bu sayede süreci daha da hızlandıracağı belirtiliyor.

Samsung Qualcomm ortaklığı gelebilir

Yeni parmak izi sensörleri için Samsung ile Qualcomm’un ortak bir şekilde çalışabileceği de konuşuluyor. Zorlu şartlarda dahi iyi bir şekilde çalışabilecek sensörler sayesinde mevcut teknolojinin de üzerine çıkılmış olacak. Şu ana kadar gelen bilgiler Galaxy 10 için beklentileri daha da yükseltti. Bakalım tanıtım ile birlikte bunların ne kadarı gerçekleşmiş olacak.

Samsung Galaxy S10'un en önemli özelliği netleşti


Galaxy S10 kamera özellikleri için yeni iddialar var!Galaxy S10 kamera özellikleri için yeni iddialar var!
Qualcomm Galaxy S10'a çok güveniyorQualcomm Galaxy S10'a çok güveniyor
Galaxy S10'dan müjdeli haber geldi!Galaxy S10'dan müjdeli haber geldi!

PAYLAŞ