Galaxy S10 Parmak İzi, Ekran Koruyucusunda Çalışmıyor - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Parmak İzi, Ekran Koruyucusunda Çalışmıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 11:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Şubat ayı ile beraber MWC 2019 fuarı resmi olarak başlayacak. 20 Şubat tarihinde Güney Koreli şirket Samsung’dan yeni nesil Galaxy S10 ailesini görecekken, şimdi ise bu modellere dair yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni amiral gemisi ailesinin parmak izi sensörü tarafında ekrana entegre bir sistemin kullanılması bekleniyor. Bu beklenti ile beraber bazı bilgilere göre Galaxy S10’un ekran içi parmak sensörü ilginç bir kısıtlamaya sahip olacak. Ekrandan parmak izi okuma sensörü her ne kadar yenilikçi bir teknoloji olsa da, bazı kullanıcılar için çeşitli zorluklara sebebiyet verebilir. Bu kapsamda kılıf üreticisi olan Armadillotek tarafından koruyucular Galaxy S10 ile test edildiği zaman parmak izi okumanın çalışmadığı ifade edildi. Bu noktada ekran koruyuculu Galaxy S10 modellerinde parmak izi çalışmama gibi bir engel olabileceği akıllara geliyor.

Samsung Galaxy S10 İlginç Detay

5G'li Galaxy S10'un adı ortaya çıktı5G'li Galaxy S10'un adı ortaya çıktı

Ancak sadece tek bir kılıf üretici tarafından yapılan bu test sonucuna göre ekran koruyucusu üzerinden parmak izinin çalışmadığını söylemek doğru olmayacaktır. Bunun için cihazın çıkışı ile beraber diğer ekran koruyucuları ile model nasıl bir tepki verecek test sonuçlarında belli olacaktır. Resmi olarak Şubat ile beraber tanıtılması beklenen modelin Mart ayı ile beraber satışa çıkması bekleniyor. Galaxy S10 serisi üç farklı modele sahip olacağı için uygun fiyatlı Galaxy S10 Lite modelinde böyle bir sorunun olmayacağı biliniyor. S10 Lite cihazında parmak izi tarayıcısı ekran yerine cihazın arka yüzüne konumlandırılmış durumda.

Samsung Galaxy S10 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı

Samsung’un henüz tanıtılmamış olan yeni nesil amiral gemisi ailesi ile böyle bir ekran koruyucu sorunu yaşar ise marka adına tam bir skandal olacaktır. Ancak parmak izi okuyucu teknolojisinde şirketin bu gibi etmenleri göz önünde bulundurarak testler ve geliştirmeler gerçekleştirdiği biliniyor.


Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!
Samsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendiSamsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendi

PAYLAŞ