Galaxy S10 Ön Siparişlerinde 600 Dolarlık İndirim Fırsatı - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Ön Siparişlerinde 600 Dolarlık İndirim Fırsatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung’un yeni Galaxy S10 modelini tanıtmasına az bir zaman kala yeni fırsat ve detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise modelin ön sipariş ile beraber sunulacağı bazı fırsatlar gözüktü. Samsung’un resmi web sitesi üzerinde açılan bir sayfaya göre yeni akıllı telefon modellerine sahip olmak için bazı fırsatlar yer alıyor. Modeller şuan için Vietnam ve Amerika üzerinde ön siparişlere açılırken, Samsung S10 modeli için bu kampanyayı dünya geneline yayması halinde ön siparişlerde bir rekor kırabilir diyebiliriz. Buna göre Amerika tarafındaki fırsata bakacak olursak Samsung Galaxy S10 modeli 600 dolara kadar daha uygun bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy S10 İçin Ön Sipariş Fırsatı

Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Kampanya detaylarına baktığımız zaman eğer eski akıllı telefon modelinizi yeni S10 modelleri ile takas ederseniz büyük bir indirimden yararlanabilirsiniz. Bu takas teklifi için ise Samsung, Apple, LG, Motorola ve Google gibi markalar dahil olmuş durumda. Cihazınızın genel durumuna göre bir bedel rakamı belirtilecek ve ön siparişi daha uygun fiyatla gerçekleştirmiş olacaksınız. Ayrıca ön sipariş ile beraber Samsung tarafından 50 dolarlık bir aksesuar çeki sizlere verilecek. Bu söz konusu teklifler hem normal satışlar hem de operatör satışlarında geçerli olacak. Sipariş verilmesi taktirinde ise 8 Mart ile beraber kullanıcılar yeni akıllı telefonlarına kavuşacaklar.

Samsung Galaxy S10 teknik özellikleri belli oldu!

Vietnam tarafı için de yine büyük fırsatlar bulunuyor. Yeni S10 modellerinin ön siparişi halinde, 300 dolar fiyat etiketine yakın bir hediye kutusu kullanıcılara veriliyor. İçerisinde ise Galaxy Buds kablosuz kulaklık, JBL Charge 3 Bluetooth hoparlör ve  Clear View kılıf teklifleri bulunuyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde ülkemizde hangi Galaxy S10 fırsatları olacak göreceğiz.


Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü
Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?
Galaxy S10 için iki renk görüldü!Galaxy S10 için iki renk görüldü!

PAYLAŞ