Galaxy S10 Kamerası Özel Instagram Modu ile Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Kamerası Özel Instagram Modu ile Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 17:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung, dün itibariyle yeni modellerini tanıtmanın yanı sıra yeni iş birliği yaptığı isimleri de duyurdu. Bu isimler arasında Instagram da yer alırken, Galaxy S10 model serisi ile beraber Instagram için özel bir entegre sistemi de duyuruldu. Galaxy S10 modelinin kamera arayüzün de yer alan Instagram modu adlı yeni bir mod duyurulmuş oldu. Instagram ürün şefi tarafından lanse edilen bu yeni entegre sayesinde Instagram deneyimini Galaxy S10 için yeniden inşa ettiklerini dile getiriyor. Bu yeni Instagram modu ile Samsung Kamera uygulaması üzerinden tıpkı mod seçemi yapar gibi Instagram çekim seçeneğine gelebiliyorsunuz. Bu mod ile çekim yaptığınız zaman direkt bir şekilde çektiğiniz kareyi Instagram hikayelerinize hızlı bir şekilde eklemiş olacaksınız.

Galaxy S10 Kamerasına Instagram Modu Geldi

Samsung, Galaxy S10 ile Kendini Zirveye Taşıyor!Samsung, Galaxy S10 ile Kendini Zirveye Taşıyor!

Hikaye ekleme esnasında çıkartmalar, metin ve konu etiketleri gibi klasik Instagram düzenlemelerini gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Samsung ise bu yeni özelliği “bir akıllı telefondaki en iyi Instagram deneyimi” şeklinde ifade ediyor. Mosseri tarafından modun çalışma biçimi etkinlik esnasında canlı olarak gösterildi ve çekilen bu fotoğraf Instagram hesabında hikaye olarak paylaşıldı. Instagram ile yapılan bu iş ortaklığı sayesinde Samsung’un yazılım araç seti SDK ile kamerasını üçüncü taraf geliştiricilere paylaşmış oluyor. Bu sayede geliştiriciler tarafından kamera özelliklerine fayda sağlayacak yenilikçi uygulamalar görebiliriz. Ayrıca bu kameraya destek sağlayan Snow, Snapchat ve Lime gibi uygulamalar da etkinlik esnasında lanse edildi.

Galaxy S10 Modellerinin Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Instagram’da erişim sağladığı bu kameradan yararlanacak ve kamera uygulamasında kendisine yer bulan ilk isim olarak biliniyor. Bakalım bu kolay ve pratik bir şekilde Instagram paylaşımı yapılmasını sağlayan Instagram Galaxy S10 entegresi kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Modellerin 27 Şubat tarihi ile beraber resmi olarak satışa sunulacağını belirtelim.  


İlgili uygulamalar
Galaxy S10 Modellerinin Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihleri Belli OlduGalaxy S10 Modellerinin Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu

PAYLAŞ