Galaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy S10 İle Beraber Edge Ekranı Geri Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-20 17:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un 2019 yılı ile beraber kesin olarak tanıtması beklenilen Galaxy S10 ailesi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıl ile beraber çok merakla beklenen cihaz kuşkusuz Samsung’un katlanabilir olan model Galaxy F cihazı oluyor. Ancak Galaxy S10 serisi için de bekleyiş sürerken son nesil amiral gemisi olan Galaxy S9 ailesinin bir “ara model” olduğu düşüncesi de bulunuyor. Özellikle yeni sene ile beraber Samsung’un Galaxy S10 amiral gemisinde ciddi inovasyon ve teknoloji yenilikleri sunması bekleniyor. Son sızıntılara göre SamMobile kaynaklı habere göre Galaxy S10 serisinin üç farklı model olarak karşımıza çıkması bekleniyor.

  • Giriş seviyesi cihaz : SM-970x
  • Üst seviye modeller : SM-G973x ve SM-G975x

Galaxy S10 Detayları

Galaxy S10 Tasarım Patenti GözüktüGalaxy S10 Tasarım Patenti Gözüktü

Yeni nesil bu amiral gemisi ailesini 4 farklı renk seçeneği ile beraber göreceğiz. Bunlar yeşil, siyah, beyaz ve sarı olarak karşımıza çıkacak. Ancak bu 4 renk her pazarda bulunmayacak. Bazı renkler sadece bazı ülke ve bölgelerde satışta olacak. Teknoloji tarafında ise merakla beklenen ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının Samsung tarafından Galaxy S10’la ile beraber sunulması bekleniyor. 5.8 inç büyüklüğe sahip olacak temel Galaxy S10 modelinin Premium olan versiyonunda 6.44 inç ve yine 5.8 inçlik ekran büyüklüklerinin olmasını bekliyoruz.

Gelen en yeni bilgiye göre ise Galaxy S6 serisi ile beraber kullanılan kavisli Edge ekranının Galaxy S10 ailesi ile beraber geri dönmesi bekleniyor. Her iki yeni Premium modelin de bu tip bir ekranla sunulması ve giriş seviyesi Galaxy S10 cihazının ise düz bir ekrana sahip olması bekleniyor. Hem özellik hem de tasarımı ile ön plana çıkacak yeni nesil Galaxy S10 hakkında şuan için tüm bilinenler bunlardan ibaret.


Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor
4 Kameralı Galaxy A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı4 Kameralı Galaxy A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı
Galaxy J7 2016 İçin Androiid 8.0 YayınlandıGalaxy J7 2016 İçin Androiid 8.0 Yayınlandı

PAYLAŞ