Galaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli Oldu - Haberler - indir.com

Galaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-27 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2019 yılının muhtemel olarak en çok beklenen amiral gemisi cihazlarından olan Galaxy S10 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Her geçen gün yeni bir detayını öğrendiğimiz Galaxy S10 hakkında bugün yaşanan bir gelişme ile cihaza dair tasarım detayları belli olmaya başlıyor. Markanın her ne kadar katlanabilir yapıya sahip Galaxy F modeli bir hayli merak edilse de, Galaxy S10 cihazı da gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen bir konferans ile beraber yeni nesil çentikli tasarımının duyurusu gerçekleştirilmişti. Bu yeni ekranlar Galaxy S10 ile beraber kullanılacak olan Infinity-O ekran tasarıma sahip olarak ortaya çıktılar.

Galaxy S10 Tasarım Detayları

Samsung Galaxy S10'nun rengi belli olduSamsung Galaxy S10'nun rengi belli oldu

Amiral gemisi modeli Galaxy S10 öncesinde ilk Galaxy A8s modeli ile beraber Infitiny-O ekran tasarımına sahip cihazı göreceğiz. MWC 2019 etkinliği ile beraber tanıtılacak olan Galaxy S10 modelleriyle beraber Galaxy A8s modeli piyasadaki yerini alacak. Yapılan yeni bir paylaşım ile beraber ise Galaxy S10 modellerinde yer alacak olan muhtemel ekran tasarımları netleşti denilebilir. Bu noktada yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy A8s modelininin ekranında yer alacak kamera deliğinin 6.7 mm olması bekleniyor. Kamera sensörü sol üst köşede yer alacakken bu sayede daha fazla kullanılabilir ekran kullanıcılara sunulmuş olacak.

Muhtemel olarak Galaxy A8s modelinde yer alacak olan tasarım çizgisinin MWC 2019 ile beraber göreceğimiz Galaxy S10 ailesinde de bulunması bekleniyor. A8’de 6.7 mm olacak kamera genişliğinin Galaxy S10 modelinde 2 yada 3 mm daha daralması bekleniyor. Bu sayede ekran içine gömülü gelecek kamera sensörü daha az yer kaplamış olacak. Kutudan Android 9.0 Pie ile gelecek olan yeni Galaxy S10 serisinde yeni One UI arayüzünü de göreceğiz.


Galaxy A8s Konsept Tasarımları Ortaya ÇıktıGalaxy A8s Konsept Tasarımları Ortaya Çıktı
Galaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli OlduGalaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli Oldu
Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme GeliyorGalaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme Geliyor

PAYLAŞ