Galaxy S10 görüntüleri herkesi etkiledi - Haberler - indir.com

Galaxy S10 görüntüleri herkesi etkiledi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 12:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un etkinliğine her geçen gün biraz daha yaklaştığımız bu günlerde yeni modellerle alakalı olarak görüntüler iyiden iyiye kesinleşmeye başladı. Galaxy S10 serisine ait olduğu iddia edilen bir video, bugün video paylaşım mecrası YouTube’da yayınlandı. Paylaşılan görüntüde yer alan cihaz Samsung Galaxy S10 Plus modeli olarak tahmin ediliyor. Aynı zamanda paylaşılan videoda cihaza detaylı bir şekilde bakmanıza imkan sağlanıyor. Yeni paylaşılan bu video, izleyen herkesi şimdiden şaşırtmayı başarıyor.

Mobile Fun tarafından paylaşılan bu görüntüler, bazı ilginç detayları da içerisinde barındırıyor. Bu ilginç detaylardan bazılarını siz değerli okurlarımız ile paylaşmak istiyoruz. Samsung Galaxy S10 Plus için yapılan iddialar, cihazın ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip olacağı kesin olarak konuşuluyordu. Peki ekran içerisine yerleştirilmiş olan parmak izi sensörü, o cihaza ekran koruyucu takıldığı zaman bu sensör nasıl çalışır? Bunun için alınan önlem ise paylaşılan videoda yer verilmiş durumda. İşin özünde ise burada ekran koruyucu engeline takılmama adına, akıllı telefon sektörünü devi Samsung tarafından değil de aksesuar üreticileri tarafından alınmış. Samsung Galaxy S10 Plus modeline takılmış olan ekran koruyucu, hemen ortasında bir delik içeriyor. Bu delik oldukça gözü rahatsız ediyor diyebilirim.

Samsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktıSamsung Galaxy S10'nun Kamerası hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Ultrasonik teknolojisine sahip bu parmak izi okuyucuları, bazı hatalar ile kullanıcılara cevap veriyor olabilir

Ekran içerisine yerleştirilen parmak izi okuyucu sensörler, şu an için 2 farklı çalışma prensibini benimsemiş olarak karşımıza çıkıyor. Bir başka modelde ekran koruyucu herhangi bir soruna neden olmasa bile, Samsung Galaxy S10 serisinde bulunan ultrasonik teknolojisine sahip bu parmak izi okuyucuları, bazı hatalar ile kullanıcılara cevap veriyor olabilir. Tüm bunlarla beraber Samsung Galaxy S10 modelinin, parmak izi okuyucusu güç tuşunda bulundurması tahmin ediliyor. Peki bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Aşağıda yer alan yorum kısmına yorum yaparak görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.


Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü
Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, Samsung Galaxy S10 ile beraber tanıtılacak olan kablosuz kulaklık, "Galaxy Buds" ile tanıştınız mı?

PAYLAŞ