Galaxy S10 Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcısı İle Beraber Gelebilir - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcısı İle Beraber Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 09:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan S10 modeli hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gündemimizde sık sık tasarımı ile dikkat çeken S10 modeli hakkında şimdi de başka bir haber var. Samsung'un Galaxy S10 modeli ekran altı parmak izi tarayıcısı ile beraber gelebilir.

Samsung hakkında az bilinen 10 gerçek

Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie YayındaSamsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında

Galaxy S10 Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcısı İle Gelebilir

Sızıntıların bir çoğunluğu S10 serisinin ekran için parmak izi tarayıcısı ile beraber tüketicilere sunulacağını belirtiyor. Şimdi ise Samsung'un kendi kodlarında büyük bir detay ortaya çıktı. Samsung Pay uygulamasında XDA tarafından yapılmış olan bazı incelemelere göre, S10 serisinin kod adını kullanan bir cihaz, standart olmayan parmak izi tarayıcısının nasıl çalışacağını gösterdi. Bakıldığında telefonda ekran içi tarayıcısı varsa, "ödeme akış penceresi" biraz daha yukarı taşınacak. Bunun nedeni ise parmak izini ekranın altında kullanabiliyor olmanızdır.

Bu keşfetme ile birlikte, S10 modellerinin ekran altı parmak izi tarayıcısı ile beraber geleceği belirli değil. Fakat en azından bir model bu tarayıcı ile birlikte gelebilir. Söylentilere göre S10 serisinde üç adet telefon bulunacak. Galaxy S10 ve S10 Plus modelinde ekran altı parmak izi tarayıcısı bulunuyor olabilir.  Diğer modelde ise şu anda kullanılan popüler parmak izi tarayıcısı olan ekran arkası parmak izi tarayıcısı bulunuyor olabilir. Samsung bu cihazları MWC 2019'u atlayıp 20 Şubat tarihinde San Francisco'da kendi etkinliğinde tanıtacak. Ayrıca bu cihazların yanında katlanabilen Galaxy modelini de görebiliriz.


Samsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendiSamsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendi
Samsung Galaxy A60, Nisan ayında tanıtılacakSamsung Galaxy A60, Nisan ayında tanıtılacak
#10YearChallenge'a Samsung'da katıldı#10YearChallenge'a Samsung'da katıldı

PAYLAŞ